ΑΕΚ

AEK: Δύσκολα ο Μάνταλος και με Παναθηναϊκό

Μία ημέρα μετά την νέα ήττα της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σε αγωνία αναφορικά με τον Πέτρο Μάνταλο.

Το τελευταίο βραβείο της σεζόν πήρε ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς ανακηρύχθηκε παίκτης του μήνα στην Super League.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία ημέρα μετά την νέα ήττα της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σε αγωνία αναφορικά με τον Πέτρο Μάνταλο.

O Πέτρος Μάνταλος που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ακολούθησε θεραπεία και «τρέχει» για να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Λεωφόρου. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις δεν είναι υπέρ του και έτσι δεν αποκλείεται να χάσει και αυτό το παιχνίδι.

Αντιθέτως, σήμερα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Θεοδόσης Μαχαίρας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Επίσης, διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟ την Κυριακή στην Λεωφόρο θα είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης που είναι έτοιμος.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ενώ όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αυριανή προπόνηση στα Σπάτα είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Exit mobile version