ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο

Η Περιφέρεια θα συνεδριάσει στις 14 Μαρτίου για να δώσει το πράσινο φως για την υπογραφή της σύμβασης
ΑΕΚ: Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας για την Αγιά Σοφιά είναι μια ανάσα από το να δοθούν στην ΑΕΚ!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η Περιφέρεια Ατικής την Πέμπτη 14 Μαρτίου το μεσημέρι θα συνεδριάσει το αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με σκοπό να εγκρίνει την σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που έχει να κάνει με την Αγιά Σοφιά και τα 20 εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν από την Περιφέρεια για την κατασκευή του γηπέδου. Μια άκρως θετική εξέλιξη για την Ένωση, η οποία αναμενόταν καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.