ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επική ομιλία Ουζουνίδη στο ημίχρονο

Όλα πήγαιναν, σχεδόν, στραβά στο πρώτο ημίχρονο του ΑΕΚ-Μπενφίκα. Παρηγοριά μοναδική η αποβολή του Ρούμπεν Ντίας. Ο Μπακασέτας στις καθυστερήσεις δεν είχε κατορθώσει να νικήσει τον Βλαχοδήμο, η ΑΕΚ έχανε 0-2. Νεύρα στα αποδυτήρια από τους παίκτες για την εμφάνιση τους αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης φρόντισε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά: «Πάμε γερά δεν έχουμε να...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όλα πήγαιναν, σχεδόν, στραβά στο πρώτο ημίχρονο του ΑΕΚ-Μπενφίκα. Παρηγοριά μοναδική η αποβολή του Ρούμπεν Ντίας. Ο Μπακασέτας στις καθυστερήσεις δεν είχε κατορθώσει να νικήσει τον Βλαχοδήμο, η ΑΕΚ έχανε 0-2.

Νεύρα στα αποδυτήρια από τους παίκτες για την εμφάνιση τους αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης φρόντισε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά: «Πάμε γερά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Βγείτε μπροστά. Το βλέπετε πως το ματς δεν είναι για 0-2. Τι θα πάθουμε, θα φάμε και άλλα δύο γκολ; Το πιστεύω ότι θα το γυρίσετε, το πιστεύω ότι θα νικήσουμε» είπε, μεταξύ άλλων, στους ποδοσφαιριστές του.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο στα επικολυρικά αλλά πήγε και σε τακτική οδηγία: «Βγείτε και χτυπήστε τους στα άκρα που θα έχουν κενά» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ πέφτοντας 100% μέσα.

Ο Σάλβιο έγινε αλλαγή, η Μπενφίκα είχε κενό στα δεξιά της άμυνάς της και ο Χουλτ έκανε πάρτι. Άσχετα με το τελικό 2-3.

Η ΑΕΚ είναι το αίμα του Γιακουμάκη

VIDEO: Από τον Ντέμη στον Μασούντ και στον Κλωναρίδη – Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αποθεώνουν τον Βλαχοδήμο (pics)

 

Exit mobile version