ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φιλικά με Σταλ Σταλόβα Βόλα και Τρέντσιν

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα φτιάξει τη δική του ΑΕΚ το καλοκαίρι στο Κίελτσε της Πολωνίας

ΑΕΚ: Φιλικά με Σταλ Σταλόβα Βόλα και Τρέντσιν
ΑΕΚ: Φιλικά με Σταλ Σταλόβα Βόλα και Τρέντσιν
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα φτιάξει τη δική του ΑΕΚ το καλοκαίρι στο Κίελτσε της Πολωνίας. 

Ο Πορτογάλος νέος προπονητής της Ενωσης έχει ζητήσει τέσσερα φιλικά στην Πολωνία, εκεί όπου θα βρεθεί η ΑΕΚ από τις 2 μέχρι και τις 16 Ιουλίου.

Μια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι «κιτρινόμαυρες» στο Κιέλτσε, θα είναι όπως όλα δείχνουν η Σταλ Σταλόβα Βόλα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας. Το πιθανότερο είναι η αναμέτρηση να διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου. Την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ένωσης, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Επίσης όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Σλοβακία, ένα από τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει η Ενωση θα είναι και με την Τρέντσιν. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα «MyTrencin», ο αγώνας των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου. Για τα προκριματικά του Europa League. Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά στις 24 του ίδιου μήνα. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως σε αυτό το νέο ξεκίνημα με τον Καρντόσο αναζητούν την όσο το δυνατόν πιο άμεση προσαρμογή. Διότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει υποσχεθεί να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ στο χορτάρι. Και αυτό θέλει πολλή δουλειά και αρκετό χρόνο. Μα κυρίως από υπομονή από τους φιλάθλους και τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

Exit mobile version