ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γράφουν για Σιμόες, πρόταση όμως καμία

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει μπει ο Αντρέ Σιμόες - Πολλά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Πορτογάλο μέσο

Ο Αντρέ Σιμόες της ΑΕΚ
Ο Αντρέ Σιμόες της ΑΕΚ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Και φέτος όμως είναι βασικός, παρότι η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έκανε μεταγραφές μέσων.

Και αυτό διότι η παρουσία του είναι πολλές φορές σημαντική για την ομάδα αγωνιστικά, όταν αμυντικά βάλλεται από παντού. Και τα τελευταία χρόνια συμβαίνει αρκετά αυτό. Ετσι και φέτος. Μετρά 15 συμμετοχές, παρότι αποκτήθηκε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ το περασμένο καλοκαίρι.

Τα τελευταία 24ωρα γράφουν από το εξωτερικό για προτάσεις από την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. Ομως για τον 32χρονο αμυντικό μέσο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κάτι. Ούτε καν κρούση φέτος. Και βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και ενώ η Ενωση ψάχνει αμυντικό μέσο στην αγορά.

Πάντως, σήμερα η πορτογαλική «Α Bola» ισχυρίζεται ότι το μέλλον του μπορεί να περάσει… από Τουρκία. Και αυτό διότι αναφέρει πως για τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ έχουν δείξει ενδιαφέρον Γκεζτεπέ, Αντάλιασπορ και Χατάισπορ.

Exit mobile version