ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι αλλαγές Μιλόγεβιτς στην 11άδα – Τι δοκίμασε για το Αγρίνιο

Οι δοκιμές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο -Οι παίκτες της ΑΕΚ που μένουν εκτός μετά την Τούμπα

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι
Ο Μιλάντ Μοχαμάντι
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ την Κυριακή (16:00) στο Αγρίνιο παίζει πολλά παραπάνω από ένα παιχνίδι, καθώς είναι οριακά τα πράγματα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές. Και αυτό έδειξε ο ίδιος και στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη, όπου η δοκιμή του «φωτογράφισε» και τις προθέσεις του.

Ο Σέρβος κόουτς της ΑΕΚ σε σχέση με το 2-0 από τον ΠΑΟΚ, θα προχωρήσει σε τρεις αλλαγές. Αρχικά ο Μιλάντ Μοχαμάντι (έπαιξε καλά στην Τούμπα και στο φιλικό με την ΑΕΚ Β’) πήρε την θέση του Εχσάν Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Στράτος Σβάρνας σε αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα και ο Πέτρος Μάνταλος αντί του Ντάρκο Γέβτιτς.

Οι αλλαγές Μοχαμάντι και Μάνταλου αφορούν λόγους τακτικής, ενώ αυτή του Σβάρνα λόγω του τραυματισμού του Τζαβέλλα. Ο έμπειρος στόπερ της ΑΕΚ έχει ένα πρόβλημα στο δάκτυλο που δεν του έχει επιτρέψει να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες και έτσι ο Σβάρνας θα πάρει την θέση του, αφού συνεχίζει να πονά.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας τα πράγματα είναι δεδομένα. Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Μισελέν στο δεξί άκρο της άμυνας, στη μία εκ των δύο θέσεων στα στόπερ ο Βράνιες, αμυντικά χαφ οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, στα άκρα της επίθεσης Γκαρσία και Τσούμπερ και φορ ο Αραούχο σε σύστημα 4-2-3-1.

Και σίγουρα από τις επιλογές του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει πολλά την Κυριακή στο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Exit mobile version