ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι δοκιμές Γιαννίκη για το ματς με Παναιτωλικό έχουν ενδιαφέρον

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και ο Αργύρης Γιαννίκης καλείται να διαχειριστεί προβλήματα για την βασική ενδεκάδα της

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ
Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (17:15) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Super League.

Η Ενωση καλείται να κερδίσει και να διατηρήσει τη 2η θέση και την επαφή με τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ. Ο Αργύρης Γιαννίκης πάντως έχει προβλήματα και για αυτό το ματς και θα πρέπει να αλλάξει τα σχέδια του.

Αρχικά ο Στάνκοβιτς παραμένει ανέτοιμος και έτσι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σιμάνσκι και εκτός ξανά ο Αραούχο.

Στις δοκιμές που έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης τις περασμένες ημέρες στα Σπάτα δεξιά στην άμυνα ήταν και ο Σβάρνας και ο Μισελέν και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Ελληνα στόπερ να επιστρατεύεται εκεί, παρότι το ματς ταιριάζει στον Γάλλο μπακ. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Βράνιες με τον Τζαβέλλα, με τον Μοχαμάντι αριστερά στην άμυνα. Στον άξονα δίπλα στον Σιμόες ήταν ο Λε Ταλέκ, πιθανότατα για μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια.

Στην επίθεση εκτός 11άδας έμεινε ο Τσούμπερ, με Αμραμπατ και Γκαρσία στα άκρα της, τον Μάνταλο 10άρι και σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.

Επίσης, η ΑΕΚ με απόφαση Γιαννίκη παραμονές των αγώνων της Αθήνας δεν έμεινε σε ξενοδοχείο και οι παίκτες διανυκτέρευσαν σπίτια τους. Τώρα όμως άλλαξε αυτό. Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο Γιαννίκης αποφάσισαν λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων να μείνει απόψε η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό σε ξενοδοχείο. Κάτι που είχε αποφασιστεί και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που αναβλήθηκε. Έτσι, απόψε η Ενωση θα μείνει όλη μαζί στο ξενοδοχείο παραμονή του αυριανού (17:15) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Exit mobile version