ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι μικροί… μεγαλώνουν και υπόσχονται

Η ΑΕΚ έχει παιδιά στις Ακαδημίες που μπορούν να αξιοποιηθούν από την πρώτη ομάδα και να αναδειχθούν... προσεχώς - Τα παιδιά της Ενωσης
ΑΕΚ: Οι μικροί… μεγαλώνουν και υπόσχονται

Η ΑΕΚ έχει παιδιά στις Ακαδημίες που μπορούν να αξιοποιηθούν από την πρώτη ομάδα και να αναδειχθούν… προσεχώς.

Η αρχή στην ΑΕΚ έγινε φέτος με τον Θεοδόση Μαχαίρα. Ακολούθησε ο Μάριο Μιτάι, ενώ πλέον στην εξίσωση έχει μπει και ο Ζίγκα Λάτσι. Τρία νέα παιδιά, που έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και σκοπός είναι να δουλευτούν σωστά, να πάρουν εμπειρίες και… προσεχώς να αποτελούν βασικούς πυλώνες του παιχνιδιού της Ενωσης. Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Μιχάλης Κοσίδης έχει πάρει το… βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ έστειλε πέντε παιδιά της στην Εθνική Νέων. Εκτός του Κοσίδη, κλήθηκαν για προπονήσεις τριών ημερών ο Γιάννης Κορομηλάς, ο Γιώργος Θεοχάρης, ο Γιώργος Μαντζουρανάκης και ο Στέφανος Κάτσικας.

Το Sportime… έψαξε και έμαθε για τις επιδόσεις τους στον Αγιο Κοσμά. Ο Κοσίδης έχει το… πακέτο για να ξεχωρίσει και το έκανε ως επιθετικός (ευχέρεια στο σκοράρισμα, ύψος και δυνατό κορμί), ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Κορομηλάς. Δυνατός σε ότι αφορά ταχυδύναμη και αντοχή, ξεχώρισε με την τεχνική και τα γκολ του στο δίτερμα και δείχνει να αποτελεί το next big thing της ΑΕΚ. Καλή εικόνα είχε και ο Θεοχάρης με επεμβάσεις και ρεφλέξ.

Και αν για τον Κοσίδη και τον Θεοχάρη έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα, πάμε στους υπόλοιπους τρεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο Διαμαντόπουλος στα γραφεία της ΠΑΕ και… προχωράμε

Γιάννης Κορομηλάς: Τεχνίτης μεσοεπιθετικός με αριστερό πόδι και καλή τεχνική κατάρτιση, που θυμίζει αρκετά δεκάρι. Εξαιρετικές επαφές με την μπάλα και ποδοσφαιρική ευφυΐα. Καλείται ο 19χρονος να δυναμώσει περισσότερο το κορμί του και και να βάλει θράσος στο παιχνίδι του. Στην ΑΕΚ από… μωρό και οπαδός της, κοντεύει 10ετία στις Ακαδημίες, πέρυσι βασικός στην Κ19.

Γιώργος Μαντζουρανάκης: Αριστερό μπακ, έχει καλές σέντρες, καλά χτυπήματα και γενικότερα για την ηλικία του είναι σε καλό επίπεδο. Σε συνδυασμό πάντα με καλές σωματικές ικανότητες αφού είναι ταχυδυναμικός. Έχει ακόμη πολλή δουλειά για να ξεχωρίσει.

Στέφανος Κάτσικας: Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, το δυνατό του σημείο είναι τα σωματοδομικά του χαρακτηριστικά και η μεγάλη αντοχή να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά. Είναι ένα από τα παιδιά που μπορούν να κληθούν στην πρώτη ομάδα και να δείξουν αν μπορούν να σταθούν.

Καλή εικόνα στην Εθνική Νέων είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού λόγω… ρυθμού από προπονήσεις, ενώ στην ΑΕΚ έχουν σταματήσει εδώ και πολλούς μήνες οι προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν καλές εντυπώσεις στον Αγιο Κοσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μελισσανίδης μιλά «ζεστά» και με άλλο στέλεχος για αντί-Λυσάνδρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οταν ο Μελισσανίδης «γκάζωσε» τον Λυσάνδρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μελισσανίδης φέρνει… μεταγραφή από Aegean στην ΑΕΚ -Η διαδοχή Λυσάνδρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Οι μικροί… μεγαλώνουν και υπόσχονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...