ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η μισή 11αδα αλλάζει κόντρα στον ΟΦΗ!

Η ΑΕΚ εν μέσω… προπονητολογίας απόψε δίνει το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη - Η πιθανότερη ενδεκάδα της Ενωσης απόψε

ΑΕΚ: Η μισή 11αδα αλλάζει κόντρα στον ΟΦΗ!
ΑΕΚ: Η μισή 11αδα αλλάζει κόντρα στον ΟΦΗ!
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ εν μέσω… προπονητολογίας απόψε δίνει το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ματς που θα γίνει σήμερα (19:30) στο Γεντί Κουλέ, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Η ΑΕΚ δεν πατά καλά στα πόδια της. Μετρά μία ήττα από τον ΠΑΟ ενώ κέρδιζε 0-2 και μία εντός έδρας ισοπαλία με τον Αρη. Και απόψε πολλοί βρίσκονται υπό πίεση.

Η Ενωση δεδομένα δεν υπολογίζει στον Ντανιέλε Βέρντε, ενώ εκτός αποστολής έμεινε χθες και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Οπότε έχει για ακόμη μια φορά δύο σημαντικές απουσίες. Ο Νίκος Κωστένογλου πάντως αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στην 11αδα της Κρήτης. Και αυτό θα κάνει… Για αυτό και κάπως έτσι θα έχουμε μάξιμουμ 6 αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Θερμή υποδοχή με καπνογόνα στην Κρήτη (pics)

Η πιθανότερη ενδεκάδα της ΑΕΚ

Αρχικά ο άξονας της ΑΕΚ θα αλλάξει… ολόκληρος απόψε, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έλειψε πολύ στα ματς με Παναθηναϊκό και Αρη και τώρα επιστρέφει. Έτσι θα είναι βασικός και δίπλα του αναμένεται να βρεθεί ο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Σιμόες είναι ντεφορμέ, ο Σιμάο δείχνει έλλειψη προσαρμογής στις απαιτήσεις, οπότε ο προπονητής της ΑΕΚ κάνει αλλαγές και… περιμένει διαφορετική εικόνα στα χαφ. Μια «πληγή» της ομάδας που δεν λέει να κλείσει.

Στην άμυνα δεν υπολογίζεται ο Τσιγκρίνσκι και όλα δείχνουν ότι δίπλα στον Βράνιες θα είναι ο Οικονόμου. Και αυτό διότι ο Σβάρνας δεν ικανοποίησε στα τελευταία ματς. Στα άκρα ο Μπακάκης και ο Χουλτ είναι οι δύο λύσεις που δείχνουν μεγαλύτερη ασφάλεια για την ομάδα, σε σχέση με Παουλίνιο και Λόπες. Στην επίθεση αριστερά επιστρέφει ο Μάνταλος, ο Ολιβέιρα παραμένει ως φορ, ο Λιβάια γυρίζει από τιμωρία και θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο και δεξιά το φαβορί είναι ο Αλμπάνης.

Ετσι, από αυτή την ενδεκάδα, δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Αρη οι Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Λιβάια και Αλμπάνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωστένογλου: «Δεν επηρεαζόμαστε από όσα ακούγονται»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version