ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης, ο Διαμαντόπουλος και οι αλλαγές

Στην ΑΕΚ εδώ και καιρό έχουν συζητηθεί και σε πολλά ζητήματα αποφασιστεί σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο ΠΑΕ και λειτουργίας της.
ΑΕΚ: Η παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης, ο Διαμαντόπουλος και οι αλλαγές

Στην ΑΕΚ εδώ και καιρό έχουν συζητηθεί και σε πολλά ζητήματα αποφασιστεί σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο ΠΑΕ και λειτουργίας της.

Και από το Sportime από τις 9 Φεβρουαρίου σας είχαμε δώσει την πρώτη γεύση του ρεπορτάζ των πολλών και σημαντικών αλλαγών. Αλλαγές που αφορούν και θα αφορούν και την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εδώ και πολλές ημέρες κυκλοφορεί παντού η είδηση της παραίτησης του Μηνά Λυσάνδρου. Και αυτή είναι η αλήθεια, όπου… πατούσε και το ρεπορτάζ μας στις αρχές του μήνα.

Ο Λυσάνδρου έχει υποβάλει την παραίτηση του στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και μάλιστα έχουν γίνει κουβέντες ακόμη και για άμεση αποχώρηση. Κάτι που ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο.

Η παραίτηση του Λυσάνδρου από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ προφανώς και φέρνει μεγάλες συζητήσεις και για το «σήμερα» και για το «αύριο» του κλαμπ. Καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ικανά στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και έναν άνθρωπο με σύγχρονη αντίληψη και ματιά στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει δίκτυο επαφών σε διεθνείς οργανισμούς και φορείς, ενώ είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και ενωτικό ρόλο στην προεδρία του στην Super League.

Ο Μελισσανίδης για Λυσάνδρου

Πλέον, η μπάλα βρίσκεται στα… χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη για το αν αποφασίσει να τον μεταπείσει να συνεχίσει ο Λυσάνδρου στην ΠΑΕ ή αν θα κάνει άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένονται πάντως πολύ άμεσα στο ζήτημα αυτό. Και υπάρχουν και κουβέντες και για άλλα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ κάποια άλλα ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από την καθημερινότητα του κλαμπ. Και αυτά σύντομα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας και αυτά… Για να προχωρήσουμε σιγά-σιγά στις αλλαγές σε εταιρικό επίπεδο.

Τέλος, υπάρχει «ενεργή» συζήτηση για να μπει στο μεταγραφικό τιμ ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, κάτι όμως που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Εχει εκτιμηθεί η καλή παρουσία του στην αγορά, τα deal που έχει καταφέρει, αλλά και το… κιτρινόμαυρο παρελθόν του. Και δεν αποκλείεται τελικά να πάρει πόστο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για να βοηθήσει με τις επαφές του και την αποτελεσματικότητα το κλαμπ σε έναν τομέα που πονάει πολύ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Η παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης, ο Διαμαντόπουλος και οι αλλαγές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...