ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η σκέψη του Γιαννίκη με Σιμόες-Σάκχοφ

Το αγωνιστικό σχέδιο του Αργύρη Γιαννίκη για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ απόψε (20:30, Cosmote Sport1) κάνει μία νέα αρχή με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Ο 41χρονος Ελληνας προπονητής της Ενωσης στο σκεπτικό του σε αυτό το ξεκίνημα δεν έχει διάθεση να αλλάξει τα… πάντα. Αρχικά φαίνεται ότι θα «πατήσει» στο 4-2-3-1 του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτό έδειξε στις προπονήσεις, όπως και το προβάδισμα που έχει η τριάδα των Αμραμπατ-Τσούμπερ-Γκαρσία για να ξεκινήσει πίσω από τον Αραούχο. Στην άμυνα οι ακραίοι Μισελέν και Μοχαμάντι, όπως και οι στόπερ Τζαβέλλας-Βράνιες θα είναι στο αρχικό σχήμα μπροστά από τον Στάνκοβιτς.

Ομως στα χαφ δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγές. Ο Γιαννίκης τα προηγούμενα 24ωρα δούλεψε πολύ στον άξονα με τους Σιμόες-Σάκχοφ, έναντι των Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ. Και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πορτογάλο και τον Ουκρανό στα χαφ απόψε στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ενα ματς που ο Γιαννίκης το θέλει πολύ για να δώσει τα πρώτα του διαπιστευτήρια στον κόσμο της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο νέος προπονητής της Ενωσης δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό παιχνίδι. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν διανυκτέρευσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο, αλλά ο Γιαννίκης του περίμενε απευθείας σήμερα στα Σπάτα για ενεργοποίηση και εν συνεχεία… scouting της ομάδας του Περιστερίου.

Exit mobile version