ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Καρέρα για 4-2-3-1 και το… αουτσάιντερ 4-3-3

Η ΑΕΚ δίνει απόψε (21:30) στο ΟΑΚΑ το πρώτο της ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League - Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι (pics)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι (pics)
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ δίνει απόψε το πρώτο της ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League. Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός στο άδειο ΟΑΚΑ.

Στα 10 ματς των πλέι οφ η ΑΕΚ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς θέλει να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και να τερματίσει 2η στη βαθμολογία. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον προβληματικό ΠΑΟ, με τον Μάσιμο Καρέρα να ξέρει καλά πόσο σημαντικό το «τρίποντο» απόψε για την ζωή της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καρέρα για ΠΑΟ, Ολιβέιρα και Αραούχο

Ο Ιταλός προπονητής της Ενωσης αναμένεται να ξεκινήσει απόψε με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Σβάρνα με τον Βράνιες στα στόπερ, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι στον άξονα, τον Μάνταλο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τον Λιβάγια αριστερά με τον Βέρντε δεξιά στο 4-2-3-1 και φουνταριστό τον Ολιβέιρα.

Πριν λίγες ημέρες, ο Καρέρα δοκίμασε και το 4-3-3 με τον Ολιβέιρα εκτός 11αδας και τον Σιμόες κόφτη πίσω από τα χαφ, με φορ τον Μάνταλο. Ωστόσο, περισσότερο ως σκέψη για να δοκιμαστεί αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ματς φάνηκε, παρά για να ξεκινήσει από την αρχή με αυτή τη διάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Υπουλο ματς, σε μια παράξενη Κυριακή

Exit mobile version