ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η βραδιά των παικτών και του Καρέρα

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για ένα μεγάλο ντέρμπι απόψε, μπροστά στο κοινό της στο Ολυμπιακό Στάδιο - Τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα απόψε

ΑΕΚ: Η βραδιά των παικτών και του Καρέρα
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για ένα μεγάλο ντέρμπι απόψε, μπροστά στο κοινό της στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η φετινή χρονιά δεν είναι καθόλου καλή για την ΑΕΚ. Ελάχιστες καλές στιγμές, λιγότερες και από πέρυσι που ήταν μια μέτρια σεζόν. Οι νίκες σε ντέρμπι αγνοούνται, στα μεγάλα ματς η ΑΕΚ δείχνουν απούσα εδώ και πολύ καιρό. Και απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό έχει μια ευκαιρία να βάλει ένα «τέλος» σε όλο αυτό.

Το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα έπαιρνε αποτέλεσμα αν δεν υπήρχαν τα… φαλτσοσφυρίγματα και οι λάθος αποφάσεις του VAR. Ο Ιταλός εκείνο το βράδυ κατέβηκε με 4-3-3 ρίχνοντας τον Σαμπανάτζοβιτς στο χορτάρι. Απόψε σκέφτεται ξανά το 4-3-3. Με ενισχυμένο κέντρο, για να πνίξει τον αντίπαλο στον άξονα και να μην του αφήσει χώρους στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Τι (δεν) έκανε ο Καρέρα

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρέρα θόλωσε αρκετά τα νερά τα τελευταία 24ωρα και βοήθησε σε αυτό το ματς στο Βόλο. Πλέον έχει πολλές λύσεις και σκέψεις για το αρχικό σχήμα και εκτός του 4-3-3 δεν θα είναι έκπληξη να δούμε το 3-5-2 ή ακόμη-ακόμη και το 4-2-3-1. Ο Ιταλός θέλει να έχει στα χέρια του το στοιχείο του αιφνιδιασμού απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνς, που βλέπει μια άλλη ΑΕΚ πλέον σε σχέση με το ματς του α ‘γύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ανοιχτό για δίδυμο Αραούχο-Ολιβέιρα!

Αν ο Καρέρα πάει με ενισχυμένο κέντρο τότε αναμένεται ο Σιμάνσκι να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, δίπλα σε Σιμόες και Κρίστιτσιτς, ενώ στην επίθεση θα μοιραστούν οι Μάνταλος, Λιβάια και Ολιβέιρα με αουτσάιντερ τον Βέρντε. Στην άμυνα του 4-3-3 τα κουκιά είναι μετρημένα. Βράνιες, Οικονόμου στα στόπερ και Μπακάκης-Λόπες. Σε σύστημα 3-5-2 ο Σβάρνας μπαίνει στην άμυνα, o Mάνταλος μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ και στην επίθεση Λιβάια-Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Γαλανόπουλος και Τσιγκρίνσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Σκέψεις για 4-3-3 ο Καρέρα στο ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέρα: «Παίζει ο Ολιβέιρα με τον Ολυμπιακό»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version