ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κάτι κινείται με Λαμπρόπουλο

ΑΕΚ: Κάτι κινείται με Λαμπρόπουλο

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου είναι πολλά και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την επιθυμία του ίδιου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, τα προηγούμενα 24ώρα μετά από πρωτοβουλία της πλευράς του Ελληνα στόπερ, υπήρξε επαφή τόσο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο όσο και με ανθρώπους που χειρίζονται τον σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Με θέμα φυσικά την ανανέωση του συμβολαίου του Λαμπρόπουλου. Η ΑΕΚ εδώ και καιρό είχε θέσει στον Λαμπρόπουλο τα οικονομικά δεδομένα μιας νέας συμφωνίας και τα οποία απέχουν πολύ από τα δικά του «θέλω».

Το ζήτημα, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο το γεγονός πως στην «Ενωση» θεωρούν πως μπορεί να βρεθεί κάποιος παίκτης καλύτερος για να καλύψει τη θέση του τέταρτου, ουσιαστικά, στόπερ.

Υπάρχουν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Τσόσιτς αλλά και ο Σβάρνας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ ήδη κοιτούν ορισμένες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Κυρίως από το εξωτερικό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του Λαμπρόπουλου, τον οποίο εξάλλου έβαλε σε αρκετά ματς πέρυσι (28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ οι άνθρωποι της ΑΕΚ τρέφουν σεβασμό για τα όσα πρόσφερε σε αυτά τα χρόνια που είναι στο κλαμπ. Είναι άλλωστε, από τους παλιότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μια και ήρθε στην ΑΕΚ της Β’ Εθνικής το καλοκαίρι του 2014.

Επειδή, όμως, ακόμα είναι νωρίς και το καλοκαίρι απέχει, κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει τις εξελίξεις. Αν δηλαδή έρθει κάποια πρόταση για κάποιον εκ των στόπερ (βλέπε Τσόσιτς)  ή αν π.χ. στην ΑΕΚ καταλήξουν πως θα ήταν καλό να παραμείνει ο Λαμπρόπουλος, με τα δεδομένα βέβαια που θέλει το κλαμπ.

Exit mobile version