ΑΕΚ

ΑΕΚ και Λιβάι Γκαρσία τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα! Υπογράφει νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ τα βρήκε σχεδόν σε όλα με τον Λιβάι Γκαρσία για επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές.

ΑΕΚ και Λιβάι Γκαρσία τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα! Υπογράφει νέο συμβόλαιο
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Λιβάι Γκαρσία για επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο ολοκληρώνεται το 2025.

Όλο αυτό το διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ένα ή δύο επιπλέον χρόνια.

Φυσικά, θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές, φτάνοντας από τις 500.000 που έπαιρνε μέχρι τώρα το 1 με 1,2 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους.

Πλέον, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός μπαίνει στο «κλαμπ» των παικτών που θα πληρώνονται με επταψήφιο αριθμό χρημάτων, εκεί όπου βρίσκονται παίκτες όπως ο Πινέδα, ο Τσούμπερ, ο Βίντα και ο Πισάρο.

O ποδοσφαιριστής αποτελεί αναμφίβολα το πιο «καυτό» όνομα των «κιτρινόμαυρων», με αρκετές ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, θέλοντας να τον κάνουν δικό τους.

Η Λανς είναι αυτή που θέλει πολύ τον 25χρονο και το δείχνει στην πράξη, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση 28 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από την ΑΕΚ.

Άλλωστε, η Ένωση δεν συζητάει πρόταση με λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που το δείχνει και στην πράξη.

Ο ίδιος, παρά τις «σειρήνες» γύρω από το όνομά του, συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και μάλιστα στο φιλικό κόντρα στη Τραμπζονσπόρ έκανε τσεκ τα 30 εκατομμύρια.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Exit mobile version