ΑΕΚ

«ΑΕΚ και Μόντσα για Γουίλσιρ!»

Δημοσιεύμα για την ΑΕΚ και τον 30χρονο Τζακ Γουίλσιρ που δεν έχει ομάδα από το καλοκαίρι - Τι αναφέρουν για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων

Τζακ Γουίλσιρ
Τζακ Γουίλσιρ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ ψάχνει για μέσο και σύμφωνα με δημοσιεύμα από το εξωτερικό στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Τζακ Γουίλσιρ!

Σύμφωνα με το football.london, ο 30χρονος Αγγλος μέσος με σπουδαία καριέρα με την φανέλα της Αρσεναλ, που παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι (τελευταία του ομάδα η βρετανική Μπόρνμουθ) ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αγγλικές ομάδες, αλλά και την ιταλική Μόντσα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Τζακ Γουίλσιρ ενδιαφέρει ομάδες από την Ελλάδα και την Championship. Ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, με την οποία είχε 198 συμμετοχές, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ και το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο 30χρονος μέσος παρακολουθείται από την ιταλική Μόντσα και την ελληνική ΑΕΚ καθώς και από ομάδες της αγγλικής Championship. Βέβαια, αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με την Αρσεναλ για ένα τουρνουά στο Ντουμπάι αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει αν βρει ομάδα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες».

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία επαφών και για τον Εντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ, μία περίπτωση δύσκολη, αλλά η Ενωση θέλει να κάνει τη διαφορά.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα τελειώνει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και η Ενωση έχει επικοινωνήσει ότι θα κάνει μία μεταγραφή μέσου.

Exit mobile version