ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Κοντά στην Αλ Αΐν ο Ρεμπρόφ»

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι χάνει το… παιχνίδι για τον Σερχέι Ρεμπρόφ, ο οποίος βαδίζει προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
ΑΕΚ: «Κοντά στην Αλ Αΐν ο Ρεμπρόφ»

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι χάνει το… παιχνίδι για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος βαδίζει προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, με την «Ένωση» να παλεύει για να τον κάνει τον επόμενο τεχνικό της.

Τα πράγματα ωστόσο δε φαίνεται ότι θα είναι και πολύ εύκολα για τον Ουκρανό προπονητή, ο οποίος φαίνεται ότι έχει τραβήξει και άλλα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, όπως κάνει γνωστό δημοσίευμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Ρεμπρόφ είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει με την Αλ Αΐν.

Ο Ουκρανός είναι γνώστης του ποδοσφαίρου εκεί, έχοντας περάσει και από τον πάγκο της Αλ Αχλί στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος, Γκαμπόρ Κουμπάτοφ σε συνέντευξή του ο Ρεμπρόφ… τελείωσε από την ομάδα του και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Κρίστιτσιτς φεύγει σίγουρα από την ΑΕΚ»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.