ΑΕΚ - Μάνταλος: Ήρθε η πρόταση της Αλ Νασρ, τελειώνει η μεταγραφή

Ο Πέτρος Μάνταλος ετοιμάζεται να αλλάξει φανέλα. Η πρόταση της Αλ Νασρ έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ με καθυστέρηση 24 ωρών, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

ΑΕΚ – Μάνταλος: Ο Πέτρος Μάνταλος ετοιμάζεται να αλλάξει φανέλα. Η πρόταση της Αλ Νασρ έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ με καθυστέρηση 24 ωρών, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Η ομάδα από το Ντουμπάι βελτίωσε τόσο την προσφορά της προς την ΑΕΚ, ενώ και ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να έχει… γερό συμβόλαιο.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου, ώστε ο αρχηγός της ΑΕΚ να παραχωρηθεί στην Αλ Νασρ. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λιβάια: Ερχεται ο μάνατζερ του, συζήτηση με Ιβιτς για ανανέωση

Η Αλ Νασρ αρχικά πρότεινε 3,5 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο και η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ ο ίδιος ο παίκτης εξ’ αρχής ήταν θετικός.

Εν συνεχεία η ομάδα από το Ντουμπάι έδειξε ότι θα ανέβει 1 εκατ.ευρώ στην πρόταση της προς την ελληνική ομάδα και στα 4,5 εκατ.ευρώ θα κλείσει ακόμη ένα deal πώλησης βασικού παίκτη της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι.

Ετσι, μετά τον Βασίλη Μπάρκα και την πώληση του στην Σέλτικ με 5+1 εκατ.ευρώ,θα παραχωρηθεί άλλος ένας βασικός ποδοσφαιριστής και μέλος της πρωταθλήτριας του 2018.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μάνταλο το 2014 και το 2017 του ανανέωσε το συμβόλαιο πρόωρα μέχρι το 2022.

Είναι ξεκάθαρο πως ακόμη και αν ολοκληρωθεί τελικά το deal, ο Πέτρος Μάνταλος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Αλ Νασρ για το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι στις 11 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Αλ Τζαζίρα.