ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με αυτή την 11άδα πάει για διπλό στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ μετά το... στραπάτσο από την Ζόρια, καλείται σήμερα (19:30, Novasports 1) να αντιδράσει και να φύγει από την Τρίπολη με νίκη επί του Αστέρα.

ΑΕΚ: Με αυτή την 11άδα πάει για διπλό στην Τρίπολη
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ μετά το… στραπάτσο από την Ζόρια, καλείται σήμερα (19:30, Novasports 1) να αντιδράσει και να φύγει από την Τρίπολη με νίκη επί του Αστέρα.

Ο Μάσιμο Καρέρα, από την πλευρά του, οφείλει να δώσει απαντήσεις. Και ο ίδιος σε πρώτη φάση δείχνει ότι θα επιστρέψει στις… σταθερές με την ελπίδα πως το πλάνο του θα βγει και η Ενωση θα πάρει το διπλό στην Αρκαδία. Μια νίκη που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Και σε αυτό το σχέδιο ο Καρέρα θα έχει τον Πέτρο Μάνταλο ξανά διαθέσιμο.

Στην τελευταία του δοκιμή στην προπόνηση του Σαββάτου ο Καρέρα, «έδειξε» σχήμα 4-2-3-1 για την ΑΕΚ με όλα τα… βαριά χαρτιά στην επίθεση. Κάτι που δείχνει ότι η Ενωση θα μπει στην Τρίπολη για να βάλει γκολ.

Κάτω από τα γκολπόστ θα επιστρέψει ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά το πολύ κακό ντεμπούτο του Αθανασιάδη κόντρα στην Ζόρια την περασμένη Πέμπτη, με τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Ινσούα στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας, ο Ιταλός τεχνικός δοκίμασε το δίδυμο Τσιγκρίνσκι-Νεντελτσεάρου.

Οσον αφορά στο κέντρο, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα δώσει ξανά το παρών σε αγώνα πρωταθλήματος έχοντας στο πλευρό του τον Γιεβγέν Σάκχοφ, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα κινείται ελεύθερα σε ρόλο «10αριού». Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ στα δύο άκρα θα είναι ο Τάνκοβιτς με τον Λιβάια ως τα πιο βαριά χαρτιά στα άκρα.

Exit mobile version