ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προβλήματα και πάλι πολλά για τον Μάσιμο Καρέρα, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς εκεί λείπει ο τιμωρημένος Σιμόες. Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Παουλίνιο (αν και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος), Ολιβέιρα, Γιακουμάκης (ακολούθησαν ατομικά προγράμματα), Μπότος. Αντίθετα, στην αποστολή κανονικά κατάφερε και...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προβλήματα και πάλι πολλά για τον Μάσιμο Καρέρα, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς εκεί λείπει ο τιμωρημένος Σιμόες.

Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Παουλίνιο (αν και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος), Ολιβέιρα, Γιακουμάκης (ακολούθησαν ατομικά προγράμματα), Μπότος. Αντίθετα, στην αποστολή κανονικά κατάφερε και είναι ο Ελντερ Λόπες και Χρήστος καθώς έβγαλαν και το σημερινό πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι λοιπόν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram