ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μεγάλος χορηγός η winmasters!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη συμφωνία της με την εταιρία winmasters ως νέο Μεγάλο Χορηγό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία winmasters, ως το νέο Μεγάλο Χορηγό του Συλλόγου για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου! Παρά το καθεστώς...
ΑΕΚ: Μεγάλος χορηγός η winmasters!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη συμφωνία της με την εταιρία winmasters ως νέο Μεγάλο Χορηγό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία winmasters, ως το νέο Μεγάλο Χορηγό του Συλλόγου για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Παρά το καθεστώς αβεβαιότητας που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εξαιτίας των δύσκολων υγειονομικών, κοινωνικών και οικονομικών συγκυριών, η winmasters στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου μας, δίνοντας το παράδειγμα για παρόμοιες κινήσεις που θα ενισχύσουν τον ελληνικό αθλητισμό.

Η αξιοπιστία και το κύρος ενός μεγάλου brand name, όπως της winmasters, μαζί με την ιστορία και τη δυναμική της ΑΕΚ που κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους εντός και εκτός συνόρων, επισφραγίζονται με αυτήν την συμφωνία.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε:

Σε μια περίοδο που ο ελληνικός αθλητισμός έχει πληγεί πάρα πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις ανεπανόρθωτα, στην ΑΕΚ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να κρατήσουμε ζωντανά τα αθλήματα και να δίνουμε κίνητρα στους αθλητές, εξακολουθούμε να επενδύουμε σε εγκαταστάσεις, αλλά και να διατηρούμε τις ομάδες μας ανταγωνιστικές και με πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην προσπάθεια μας αυτή, έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας, ένα δυνατό συμπαίκτη, ένα δυνατό συνεργάτη. Την winmasters. Το όραμα των ανθρώπων της winmasters και η αγάπη τους και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποτέλεσε ουσιαστικά την βασική αιτία για επενδύσουν στις προσπάθειες μας, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες. Οι κοινές μας επιδιώξεις για συμβολή στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού, ένωσαν τις δυνάμεις και πλέον AEK και winmasters πορευόμαστε μαζί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες“.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τον μεγάλο και ιστορικό αθλητικό οργανισμό της ΑΕΚ στην οικογένεια της winmasters. Ευελπιστούμε με τη νέα μας χορηγική προσπάθεια να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση στους αθλητές να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον αγώνα τους μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ευχή όλων μας ο ελληνικός αθλητισμός να επανέλθει γρήγορα στην κανονικότητα, να ξεκινήσουν ξανά όλα τα πρωταθλήματα και ο φίλαθλος κόσμος να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. Στη winmasters θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες με γνώμονα την ενίσχυση του αθλητισμού και του πολιτισμού“.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ηρακλής: Στη λίστα του «Γηραιού» παίκτης της ΑΕΚ!

Ηρακλής: Στη λίστα του «Γηραιού» παίκτης της ΑΕΚ!

Ο Ηρακλής εξετάζει την περίπτωση του Χαμέντ Καντέρ Φοφανά της ΑΕΚ Β’.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με χαφ

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με χαφ

Η ΑΕΚ μετά από τις υπόλοιπες περιπτώσεις, τρέχει και τη μεταγραφή του χαφ που δείχνει σημαντική με τον τρόπο που παίζει

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Η μεταγραφή του Ντέσερς δεν πάει εκεί που θα ήθελε, θα το προσπαθήσει λίγο ακόμα

ΑΕΚ: Η μεταγραφή του Ντέσερς δεν πάει εκεί που θα ήθελε, θα το προσπαθήσει λίγο ακόμα

Στην ΑΕΚ βλέπουν πως η μεταγραφή του Ντέσερς δεν πάει εκεί που θα ήθελαν αν και ακόμα δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Γιατί η ΑΕΚ είναι τρομερή άτυχη με τον τραυματισμό του Δημήτρη Καλοσκάμη…

Γιατί η ΑΕΚ είναι τρομερή άτυχη με τον τραυματισμό του Δημήτρη Καλοσκάμη…

Lead: Ο 20χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για 2,5 με 3 μήνες. Επιστρέφει στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ μεταγραφές : Το ολίγον παράλογο με την απόκτηση του Πενράις…

ΑΕΚ μεταγραφές : Το ολίγον παράλογο με την απόκτηση του Πενράις…

Η ΑΕΚ έκανε μια ακριβή μεταγραφή όπως αυτή του Πενράις, ενώ θα μπορούσε να πάρει με λιγότερα τον Κυριακόπουλο…

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ντέσερς και μόνο

ΑΕΚ: Ντέσερς και μόνο

Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση επιθετικού αλλά φαίνεται πως για τον Ριμπάλτα υπάρχει ο Ντέσερς και μόνο

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τι θα κάνει με το σύστημα ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Τι θα κάνει με το σύστημα ο Νίκολιτς

Κουβέντα από την αρχή στην ΑΕΚ για το σύστημα του Νίκολιτς μια και ο ρόμβος δε λειτουργεί έτσι όπως θα ήθελαν όλοι

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το ακριβό συμβόλαιο που… περισσεύει!

ΑΕΚ: Το ακριβό συμβόλαιο που… περισσεύει!

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν οτι ο Νίκολιτς δεν τον έχει στις πρώτες του επιλογές στην ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτόν έχει… από κοντά ο Νίκολιτς!

ΑΕΚ: Αυτόν έχει… από κοντά ο Νίκολιτς!

Ποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ έχει από κοντά ο Μάρκο Νίκολιτς για να μην έχει κάποια στιγμή τα προβλήματα του Αλμέιδα.

Ποδόσφαιρο