ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Χιμένεθ-Λυμπερόπουλος τα είπαν για τη νέα χρονιά

ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Χιμένεθ-Λυμπερόπουλος τα είπαν για τη νέα χρονιά

ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Χιμένεθ-Λυμπερόπουλος τα είπαν για τη νέα χρονιά
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και είχε συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, όπου είχε συνάντηση με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και στελέχη της Ομοσπονδίας για τον απολογισμό της τρέχουσας σεζόν και ενόψει της επόμενης στο κομμάτι της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αργότερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι, όπου και είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο και τον προπονητή Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μελισσανίδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή τα είπαν ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν, αναφορικά με θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό και όχι μόνο τομέα. Κυρίως σε αυτά που αφορούν τις μεταγραφές που χρειάζεται η Ενωση (ψάχνει δεξί μπακ, στόπερ, χαφ, εξτρέμ και είναι ανοιχτό το θέμα του σέντερ φορ), αλλά και τις πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ. Σε ακόμη μια ένδειξη ότι η ΑΕΚ προχωρά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με τον Χιμένεθ στην θέση του προπονητή.

Ο «Τίγρης» πάντως είχε συνάντηση και με άλλα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για διάφορα θέματα του κλαμπ και μετά από λίγες ώρες αποχώρησε.

Exit mobile version