ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: «Κοντά σε Γκιμαράες ο Κροβίνοβιτς»

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται η περίπτωση του Φιλίπ Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ από την Μπενφίκα

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: «Κοντά στην Γκιμαράες ο Κροβίνοβιτς»
ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: «Κοντά στην Γκιμαράες ο Κροβίνοβιτς»
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται η περίπτωση του Φιλίπ Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ από την Μπενφίκα.

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς της Μπενφίκα είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο. Ο πλέι μέικερ που αναζητά στον άξονα για να αλλάξει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση δυσκολεύει πολύ για την Ένωση. Κάτι που φαινόταν εξ’ αρχής ήταν η αλήθεια…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας Record η Γκιμαράες είναι κοντά στην απόκτηση του 24χρονου μέσου. Πιθανότατα με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα. Η Record επισημαίνει ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα και πως όλα δείχνουν ότι ο 24χρονος επιθετικός μέσος θα υπογράψει στην Γκιμαράες. H oποία τερμάτισε στην 5η θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης για την επόμενη χρονιά.

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6

H AEK θέλει πολύ τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς, ωστόσο το έργο της είναι δύσκολο. Τα οικονομικά δεδομένα είναι μεγάλα. Πάνω από 1.2-1.3 εκατ.ευρώ μόνο για το ετήσιο συμβόλαιο του και το ενοίκιο του. Παίρνει περίπου 700.000 ευρώ ο ίδιος και θέλει και περίπου μισό εκατομμύριο η Μπενφίκα για τον ένα χρόνο δανεισμού. Και επίσης εκτός της Γκιμαράες στο παιχνίδι της απόκτησης του είναι και η κροατική Χάιντουκ. Οπότε στην ΑΕΚ πέραν της επιμονής τους για τον Κροάτη, πάνε πλέον και στις επόμενες επιλογές.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

Exit mobile version