ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: «Ο Μπακασέτας υπέγραψε 3ετές με Αλάνιασπορ»

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: Ο Τάσος Μπακασέτας είναι μια ανάσα από την Αλάνιασπορ, έχοντας υπογράψει πλέον τριετές συμβόλαιο

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: «Ο Μπακασέτας υπέγραψε 3ετές με Αλάνιασπορ»
ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: «Ο Μπακασέτας υπέγραψε 3ετές με Αλάνιασπορ»
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: Ο Τάσος Μπακασέτας είναι μια ανάσα από την Αλάνιασπορ, έχοντας υπογράψει πλέον τριετές συμβόλαιο.

Ο Τάσος Μπακασέτας μάλιστα βρίσκεται σήμερα την Τουρκία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον σύλλογο. Και σύμφωνα με την «Fanatik» το μοναδικό που απομένει είναι η ανακοίνωση για το deal. Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μπακασέτας έχει βάλει ήδη την υπογραφή στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, το οποίο θα έχει διάρκειας τριών ετών. Δηλαδή, μέχρι το 2022. Ο Μπακασέτας αναμένεται να εισπράξει λίγο πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως, ενώ η ΑΕΚ θα πάρει περίπου 800.000 ευρώ. Ο παίκτης αντιλήφθηκε ότι με τα νέα δεδομένα στην ΑΕΚ ελέω Καρντόσο δεν θα είχε βασικό ρόλο. Ετσι ψάχτηκε και βρήκε πρόταση, η οποία ικανοποιεί την ΑΕΚ που έδωσε το «ΟΚ».

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6

Ο 26χρονος Μπακασέτας έπαιξε 103 παιχνίδια με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις με 20 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έπαιξε μαζί της στους ομίλους του Champions League και του Europa League, ενώ κατέκτησε και το Πρωτάθλημα του 2018. Στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας θα βρει συμπαίκτες τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Λούκας Βιγιαφάνες, ενώ προπονητής είναι ο Ερόλ Μπουλούτ που έπαιξε σε πολλές ελληνικές ομάδες.

Να θυμίσουμε ότι στις 10 Ιανουαρίου, ο Μπακασέτας ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. Και τώρα αποχωρεί υπογράφοντας ένα νέο τριετές συμβόλαιο.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

Exit mobile version