ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές 8/7: Συμφωνία με Ρόμα για Βέρντε!

ΑΕΚ μεταγραφές 8/7: Ολα δείχνουν ότι έχουμε συμφωνία ΑΕΚ-Ρόμα για τον Ντανιέλ Βέρντε

ΑΕΚ μεταγραφές 29/6: Και ο μάνατζερ στο παιχνίδι για Βέρντε
ΑΕΚ μεταγραφές 29/6: Και ο μάνατζερ στο παιχνίδι για Βέρντε
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ μεταγραφές 8/7: Ολα δείχνουν ότι έχουμε συμφωνία ΑΕΚ-Ρόμα για τον Ντανιέλ Βέρντε!

Η Ενωση, σύμφωνα με τους Ιταλούς συμφώνησε με την Ρόμα για 1 εκατ.ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης στο 30%, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την Ενωση.

Φαίνεται πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την… τρύπα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Και μάλιστα με τον πρώτο της στόχο. Τον Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα. Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ είναι ο εκλεκτός της Ενωσης και όλα δείχνουν ότι το deal προχώρησε πολύ.

ΑΕΚ μεταγραφές 8/7

Η Ρόμα δεν ήθελε να κρατήσει τον Βέρντε και έτσι τα βρήκε με την ΑΕΚ στο 1 εκατ.ευρώ για αγορά του. Μαζί με τα χρήματα θα έχει και ποσοστό 30% από πιθανή μεταπώληση του. Ο παίκτης είχε ζητήσει λίγο χρόνο από την Ενωση λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων, ενώ φήμες θέλουν και τον ΠΑΟΚ να θέλησε να μπει σφήνα για τον παίκτη. Μάλιστα, τονίστηκε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσέφερε περισσότερα χρήματα. Και στον παίκτη και στην Ρόμα. Ωστόσο, δεν γίνεται κουβέντα για ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει σε κάθε περίπτωση άμεσα τον παίκτη στο Κίελτσε, καθώς θα μείνει εκεί η ΑΕΚ μέχρι και τις 16 Ιουλίου. To συμβόλαιο του Βέρντε με την ΑΕΚ κυμαίνεται περίπου στις 750.000 ευρώ ετησίως.

Exit mobile version