ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές 9/6: Πως δεν ήρθε ο Μπενίτο

ΑΕΚ μεταγραφές 9/6: Ο Παουλίνιο αποκτήθηκε για την θέση του δεξιού μπακ, την ώρα που... κόπηκε την τελευταία στιγμή ο Αλμπέρτο Μπενίτο.

ΑΕΚ μεταγραφές 9/6: Πως δεν ήρθε ο Μπενίτο
ΑΕΚ μεταγραφές 9/6: Πως δεν ήρθε ο Μπενίτο
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΑΕΚ μεταγραφές 9/6: Ο Παουλίνιο αποκτήθηκε για την θέση του δεξιού μπακ, την ώρα που… κόπηκε την τελευταία στιγμή ο Αλμπέρτο Μπενίτο.

Η ΑΕΚ εξέταζε 3-4 περιπτώσεις δεξιών μπακ για την θέση του Ροντρίγκο Γκάλο. Και τελικά κατέληξε στον Πορτογάλο Παουλίνιο για να καλύψει το κενό. Ομως μέχρι τότε προέκυψαν πολλά… Οπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «El Des Marque», η Ενωση επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μπενίτο. Ομως, η αντικατάσταση του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην Ενωση «πάγωσε» το όλο θέμα. Με τον διάδοχο του Μιγκέλ Καρντόσο τελικά να προτιμά τον συμπατριώτη του. Και έτσι η ΑΕΚ προχώρησε πολύ γρήγορα στην απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου αμυντικού από την Τσάβες.

ΑΕΚ μεταγραφές 9/6

Ο 26χρονος δεξιός μπακ της Σαραγόσα, σύμφωνα με τους Ισπανούς βρισκόταν πρώτος στη λίστα του Χιμένεθ. Ωστόσο η αντικατάστασή του Ισπανού τεχνικού από τον Καρντόσο άλλαξε τα δεδομένα. Και ήρθε ο 28χρονος Πορτογάλος. Το όνομα του Μπενίτο είχε ακουστεί και στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Με τη φανέλα της Σαραγόσα μέτρησε 24 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Segunda Division, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις επίσης ισπανικές Ταραγόνα (2012-13), Σπόρτινγκ Χιχόν Β’ (2013-15) και Ρέους (2015-17).

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

Exit mobile version