ΑΕΚ

ΑΕΚ – Μπάγερν: Έρχονται ξανά οι σκάουτ για Μπακασέτα

Η φετινή πορεία του Τάσου Μπακασέτα (συνέχεια από το δεύτερο μισό της περσινής), τον έχει βάλει στην ατζέντα αρκετών ομάδων. Από το Sportime και το Sportime.gr είχατε πληροφορηθεί για την πρόσφατη παρουσία της Έμπολι ενώ οι Τούρκοι αποκάλυψαν το γεγονός, πως είναι στη λίστα της Γαλατά. Το παιχνίδι της ΑΕΚ την Τρίτη (23/10, 19:55) με...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η φετινή πορεία του Τάσου Μπακασέτα (συνέχεια από το δεύτερο μισό της περσινής), τον έχει βάλει στην ατζέντα αρκετών ομάδων.

Από το Sportime και το Sportime.gr είχατε πληροφορηθεί για την πρόσφατη παρουσία της Έμπολι ενώ οι Τούρκοι αποκάλυψαν το γεγονός, πως είναι στη λίστα της Γαλατά.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ την Τρίτη (23/10, 19:55) με την Μπάγερν Μονάχου είναι η ιδανική ευκαιρία για τους σκάουτ να τσεκάρουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό στο πιο υψηλό επίπεδο μια και ο αντίπαλος είναι τέτοιος.

Η πληροφορία πως ο Μπακασέτας θα είναι στο βασικό σχήμα έχει κινητοποιήσει αρκετό κόσμο μια και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πολλοί οι σκάουτ.

Κυρίως από την Ιταλία για χάρη του (πολύ πιθανό να είναι ξανά η Έμπολι, αλλά και δυο ομάδες, που είναι ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία της Serie A) ενώ δε θα πρέπει να αποκλειστεί εκ νέου η παρουσία της Γαλατά.

Έφτασε η Μπάγερν, “ζεσταίνεται” το πούλμαν της ΑΕΚ (pics)

Τσιγκρίνσκι: “Aνατριχιάζω κάθε φορά που βλέπω το σεντόνι”

Exit mobile version