ΑΕΚ

ΑΕΚ-Μπενφικα: Στο ΟΑΚΑ η Τότεναμ για Μπαρκα, Γαλανόπουλο

Στην Αθήνα ήρθε σκαουτ της αγγλικής ομάδας

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σίγουρα πρόκειται για πληροφορία, που αν μη τι άλλο δημιουργεί αίσθηση. Μια και δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι αλλά για αγώνα Champions League με την ΑΕΚ να υποδέχεται ένα μεγαθήριο όπως η Μπενφίκα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr στο ΟΑΚΑ βρίσκεται, μεταξύ άλλων, σκαουτ της Τότεναμ προκειμένου να τσεκάρει από κοντά την πρόοδο τόσο του Βασίλη Μπάρκα όσο και του Κώστα Γαλανόπουλου. Και μάλιστα σε ένα ματς με τόσο υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Το αγγλικό κλαμπ έχει παρακολουθήσει ακόμα δύο φορές τους παίκτες της ΑΕΚ και είναι πλέον φανερό πως τους έχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θέλει να δει την εξέλιξη τους.

Το μυαλό όλων, σίγουρα, θα πηγαίνει περισσότερο στον Μπάρκα (η Τότεναμ είναι στην αγορά για τερματοφύλακα πίσω από τον Λιορίς), ωστόσο, φαίνεται πως και ο Γαλανόπουλος θα τσεκαριστεί σήμερα.

Ο λόγος είναι πως ο σκάουτ της Τότεναμ, που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ έχει έδρα τη Γερμανία και βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από πρόταση του ατζέντη Πολ Κουτσολιακου. Ο Κουτσολιακος είναι ο μάνατζερ του Γαλανόπουλου.

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Το “πέπλο” του Champions League στο ΟΑΚΑ

Exit mobile version