ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Αραούχο είναι τρελαμένος με την «Αγιά Σοφιά» (pic)

Το σχόλιο του Σέρχιο Αραούχο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάβει... φωτιές στον κόσμο της

ΑΕΚ: Ο Αραούχο είναι τρελαμένος με την «Αγιά Σοφιά» (pic)
ΑΕΚ: Ο Αραούχο είναι τρελαμένος με την «Αγιά Σοφιά» (pic)
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι… κολλημένος με την ΑΕΚ!

Από τον Ιούνιο του 2018 είναι μακριά από την ομάδα και ζει ξανά στα Κανάρια Νησιά με την Λας Πάλμας. Αλλά το μυαλό του συχνά πυκνά με post γυρνά στην Ενωση. Πέρασε εδώ 1,5 χρόνο και έζησε τα… καλύτερα του, ενώ πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα στα «κιτρινόμαυρα».

Στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ και στα βίντεο με την «Αγιά Σοφιά», εμφανίστηκε ο Αραούχο. Είδε το στολίδι της ομάδας που ετοιμάζεται στην Νέα Φιλαδέλφεια και με λίγα λόγια… τρελάθηκε. Ο Αργεντίνος πρώην σέντερ φορ των Πρωταθλητών σχολίασε την «κιτρινόμαυρη» ανάρτηση, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας πανικός από τους φίλους της ΑΕΚ που του ζητούσαν να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα το καλοκαίρι! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχασε την ευκαιρία να… απαντήσει στον Αραούχο, σχολιάζοντας μια κίτρινη καρδιά.

Kαλοκαίρι… φωτιά

Η σχέση Αραούχο-ΑΕΚ είναι… σπάνια και πολύ δυνατή. Και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να παίξει σημαντικό ρόλο για την Ενωση. Το θέμα του Εζεκίελ Πόνσε με την Ρόμα είναι ανοιχτό και η πρώτη προφανής λύση για την θέση του σέντερ φορ είναι ο Αργεντίνος που… τρελαίνει τον κόσμο και τρελαίνεται και ο ίδιος με το κλαμπ.

Και στην ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ αν δεν είναι ο Πόνσε μαζί της μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, να είναι ο «Τσίνο».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Exit mobile version