ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή!

Η ΑΕΚ έκανε την τελευταία της προπόνηση στα Σπάτα για τον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή!
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ έκανε την τελευταία της προπόνηση στα Σπάτα για τον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη παρόντα στα Σπάτα για να δει την τελευταία προπόνηση, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ μάλιστα αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά να πάρει όλη την ομάδα μαζί. Σε ακόμη ένα δείγμα συσπείρωσης για την κατάκτηση του τροπαίου.

Βεβαίως στην αποστολή της Ενωσης έχουν μπει όσοι υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ και όχι πχ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ή οι μικροί τερματοφύλακες που προπονούνται στα Σπάτα.

Όλοι οι παίκτες της Ενωσης συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι η ΑΕΚ δεν έχει απουσίες στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Θα πάει πάνοπλη στο σημαντικό παιχνίδι, το οποίο είναι και το τελευταίο της σεζόν. Έπειτα από την ολοκλήρωσή της προπόνησης, με απόφαση του Ισπανού τεχνικού των «κιτρινόμαυρων», αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές όπου και θα δειπνήσουν και εν συνεχεία θα διανυκτερεύσουν. Ασφαλώς, θα γίνει… μάχη αύριο για το ποιος θα παραμείνει στην τελική 18άδα, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι υποχρεωτική η παρουσία δύο νεαρών παικτών, βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ.
Exit mobile version