ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης βάζει Αμραμπατ-Χατζισαφί στην 11άδα

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα κάνει πιθανότατα δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στα Ιωάννινα

Ο Νορντίν Αμραμπατ
Ο Νορντίν Αμραμπατ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες μετά τις απώλειες 5 βαθμών με Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τα όσα είδε στο ματς με τον ΟΣΦΠ την περασμένη Κυριακή είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε στοχευμένες αλλαγές για να διαφοροποιήσει την εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε άσκηση τακτικής στην προπόνηση της Πέμπτης και έδειξε ότι θα βάλει στην 11άδα τον Νορντίν Αμραμπατ και τον Εχσάν Χατζιτζαφί. Στις θέσεις των Λιβάι Γκαρσία και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας ο Γιαννίκης δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μισελέν δεξιά στην άμυνα, ο Βράνιες με τον Μήτογλου στα στόπερ, ο Σιμόες με τον Σιμάνσκι στον άξονα, ο Μάνταλος 10άρι, ο Τσούμπερ αριστερά στην επίθεση και σέντερ φορ ο Αραούχο.

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα θα υπολογίζονται οι τραυματίες ΤζαβέλλαςΤάνκοβιτς και ο τιμωρημένος Λε Ταλέκ.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη με τον ΠΑΣ για να σταματήσει το αρνητικό σερί, ενώ ακολουθούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Exit mobile version