ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πήλιος μπορεί να βάλει σε σκέψεις ακόμα και για το μετά

Η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα να επιμένει βλέπει να της βγαίνει το πρόζτεκτ Πήλιος! Τόσο πολύ που μπορεί να αναθεωρήσει πράγματα για το καλοκαίρι

Η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα να επιμένει βλέπει να της βγαίνει το πρόζτεκτ Πήλιος! Τόσο πολύ που μπορεί να αναθεωρήσει πράγματα για το καλοκαίρι
ΑΕΚ: Ο Πήλιος μπορεί να βάλει σε σκέψεις ακόμα και για το μετά
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου χτύπησε με την απόκτηση του Λιούμπισιτς. Δεν είχε εξάλλου και πολλές δεδομένες ανάγκες. Αν είχε μία (εκτός του κεντρικού χαφ), αυτή ήταν σίγουρα στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Μοχαμάντι έφυγε, ο Χατζισαφί, εν δυνάμει βασικός, πήγε στο Κύπελλο Ασίας. Ο Πήλιος ήταν το πρότζεκτ. Μπορεί να έβγαινε, μπορεί όχι, πλέον τους βάζει όλους σε σκέψεις.

Ο 23χρονος μπακ ήρθε από τον ΠΑΣ. Στο πρώτο μισό της σεζόν δε φάνηκε να μπορεί να μπει στο κλίμα της πρώτης ομάδας. Ή ακόμα και να ακολουθήσει τα επίπεδα έντασης που βάζει ο Αλμέιδα σε προπονήσεις και αγώνες. Έως και τις 4 Νοεμβρίου, που μπήκε αλλαγή στο 1-1 με την Κηφισιά είχε 9 συμμετοχές με τη Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Πήλιος όσο περνούσε ο καιρός ολοένα και κέρδιζε πόντους. Από τότε μέτρησε ακόμα 8 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στα 4 τελευταία παιχνίδια της Stoiximan Super League 1 μετρά ισάριθμα 90λεπτα. Αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπλόκαρε τον Ζίβκοβιτς, ανέβηκε ίσως λιγότερο από όσο θα περίμενε και ο Αλμέιδα αλλά έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. 

Σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο προπονητής θα μπει/μπαίνει σε σκέψεις. Πως αν ο Πήλιος συνεχίσει έτσι δεν υπάρχει λόγος το καλοκαίρι απόκτησης βασικού μπακ. Ο Πήλιος θα είναι ο βασικός με μπακ απ τον Χατζισαφί που έχει το +1 στη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Τα επόμενα παιχνίδια, τα πολλά ντέρμπι θα δείξουν πολλά. Ο Πήλιος προς το παρόν δρέπει δάφνες.

Ο Αλμέιδα εξάλλου αρέσκεται σε τέτοια πρότζεκτ.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

Exit mobile version