ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πόνσε ξεπέρασε τον Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες λόγω των δύο γκολ του Έκι Πόνσε που πλέον έχει φέτος περισσότερα τέρματα από τον Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες λόγω των δύο γκολ του Έκι Πόνσε που πλέον έχει φέτος περισσότερα τέρματα από τον Λιβάι Γκαρσία
ΑΕΚ: Ο Πόνσε ξεπέρασε τον Λιβάι Γκαρσία
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στα πλέι οφ της φετινής Super League. Απέναντι στον Άρη για να γιορτάσει όπως πρέπει και αγωνιστικά τα 100 της χρόνια. Ο λόγος που ανέβηκε έστω προσωρινά στην 1η θέση της βαθμολογίας ήταν τα δύο γκολ του Έκι Πόνσε. Ο Αργεντίνος δυσκολεύτηκε στην αρχή.

Αν και είχε παίξει ξανά στην ΑΕΚ, πλέον, οι αγωνιστικές καταστάσεις ήταν διαφορετικές. Και στις δύο περιπτώσεις ερχόταν σε μια ομάδα πρωταθλήτρια. Η φετινή όμως είχε και έχει τον Αλμέιδα. Άλλο το στυλ. Ο Πόνσε δυσκολεύτηκε, του έγινε κριτική. Το γκολ όμως το έχει στο dna του. Όταν και λίγο η ομάδα άρχισε να παίζει για εκείνον όταν ήταν στο γήπεδο, τα γκολ ήρθαν.

Με τα 2 που πέτυχε απέναντι στον Άρη, έφτασε τα 15 φέτος. Τα 14 από αυτά στο πρωτάθλημα και το 1 στο Μπράιτον. Ο Πόνσε είναι πίσω στον πίνακα των σκόρερ μόνο από Ελ Κααμπί, Μορόν και Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς.

Στον… εσωτερικό ανταγωνισμό άφησε πίσω τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Γκαρσία έχει 14, τα 13 στο πρωτάθλημα και το 1 στην Ευρώπη. Βέβαια, τα παιχνίδια, που έχει παίξει ο ένας είναι μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τον άλλον. Ο Πόνσε έχει αγωνιστεί ήδη σε 33 ματς (έστω και αν σε κάποια ερχόμενος από τον πάγκο) ενώ ο Γκαρσία μόλις σε 23. Σημαντική η διαφορά των 10 αγώνων.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

 

Exit mobile version