ΑΕΚ

ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με τον Μάσιμο Καρέρα, στη… σέντρα αρκετοί παίκτες

Η νέα γκέλα της ΑΕΚ με το Βόλο στη Ριζούπολη αλλά κυρίως η εικόνα που βγήκε στο γήπεδο φέρνει κάθε άλλο παρά ήρεμα Χριστούγεννα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με την αγωνιστική παρουσία και την αφέλεια με την οποία αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ αρκετοί παίκτες και φαίνεται πως άλλη υπομονή δεν υπάρχει. Οι εξελίξεις αναμένεται να...
ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με τον Μάσιμο Καρέρα, στη… σέντρα αρκετοί παίκτες

Η νέα γκέλα της ΑΕΚ με το Βόλο στη Ριζούπολη αλλά κυρίως η εικόνα που βγήκε στο γήπεδο φέρνει κάθε άλλο παρά ήρεμα Χριστούγεννα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με την αγωνιστική παρουσία και την αφέλεια με την οποία αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ αρκετοί παίκτες και φαίνεται πως άλλη υπομονή δεν υπάρχει.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και είναι πολύ πιθανό (μέχρι αύριο Τρίτη 22/12 δηλαδή) κάποιοι να μπουν άμεσα στον… πάγο.

Συμπεριφορές όπως η αποβολή του Παουλίνιο ή η ραθυμία με την οποία έμπαινε στις φάσεις ο Ολιβέιρα ή ακόμα και η αποβολή του Σάκχοφ (παίκτης που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει δικαιώματα), έχουν χτυπήσει… καμπανάκια.

Άλλωστε στην ΑΕΚ και στο παρελθόν (Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος) αν και ήταν διαφορετικές οι συνθήκες και τα δεδομένα έχει μπει το «μαχαίρι στο κόκκαλο».

Όσον αφορά τον Καρέρα, είναι όλα ανοικτά με τον Ιταλό προπονητή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει στηρίξει όσο λίγους αλλά είναι φανερό πλέον, πως η ομάδα με αυτόν στον πάγκο δεν… τραβάει.

Η απόφαση φυσικά βρίσκεται στα χέρια του αφεντικού της ΑΕΚ αλλά υπάρχει πρόβλημα και στον πάγκο.

Ο Καρέρα με το Βόλο έκανε το λάθος να αφήσει μακριά από την 11άδα τον Ανσαριφάρντ και να βάλει τον Ολιβέιρα που είναι εκτός τόπου και χρόνου αλλά πέραν αυτού παρέταξε ένα ορθολογικό, σχετικά, αρχικό σχήμα (συζητησιμη και η χρησιμοποίηση Παουλίνιο φυσικά).

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν εμπνέει τους παίκτες του και αυτό είναι φανερό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).