ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οργή στην ΠΑΕ για καταγγελία και παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η ΑΕΚ μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση καταγγελίας εις βάρος της και παραπομπή της στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας! Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι οργισμένη από μία ιστορία που ξεκίνησε χθες, με τη διοίκηση να ενημερώνεται πως παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για μία καταγγελία «αίτηση – καταγγελία πολιτών φιλάθλων Καρδίτσας»! Στην ΑΕΚ...
ΑΕΚ: Οργή στην ΠΑΕ για καταγγελία και παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η ΑΕΚ μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση καταγγελίας εις βάρος της και παραπομπή της στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι οργισμένη από μία ιστορία που ξεκίνησε χθες, με τη διοίκηση να ενημερώνεται πως παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για μία καταγγελία «αίτηση – καταγγελία πολιτών φιλάθλων Καρδίτσας»! Στην ΑΕΚ χαρακτηρίζεται όλο αυτό «δικαστικό πραξικόπημα» και καλείται στην Επιτροπή Δεοντολογίας μία καταγγελία ανύπαρκτου σωματείου! Είναι χαρακτηριστικό πως στην ΑΕΚ αυτό που τονίζουν είναι πως πίσω απ’ αυτή την ιστορία «βλέπουν» τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη!

Αυτό που πιστεύουν στην ΑΕΚ και το τονίζουν είναι πως πρόκειται για μία πρωτοφανή μεθόδευση με τις… ευλογίες του Λευτέρη Αυγενάκη και μάλιστα στο συγκεκριμένο τάιμινγκ που σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και τη γνωστή διαδικασία που έχει ξεκινήσει με τις Ενώσεις!

Χαρακτηριστικές, ειναι οι αποκαλύψεις που έκανε η ΑΕΚ τονίζοντας πως «χθες στην ΠΑΕ ήρθε email από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις 13:10, στο οποίο ενημέρωνε ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία του Συλλόγου Ένωσης Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας και στις 14:48 έφτασε νέο email  που ενημέρωσε ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό! Κι όλα αυτά χωρίς καν να έχει κληθεί ως ΑΕΚ στη διάρκεια της διερεύνησης της καταγγελίας, με την ΠΑΕ να χαρακτηρίζει όλη αυτή την ιστορία ως «εξωφρενική»! Στην ΠΑΕ εξάλλου έχουν γνώση πως η συγκεκριμένη επιτροπή χρειάστηκε έξι χρόνια να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων που δούλευε η ελληνική δικαιοσύνη από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και ξεκίνησε τη διερεύνηση το 2014 για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020». Ετσι, σημειώνουν πως τώρα σε χρόνο ρεκόρ προχωράει μία εντελώς «αστεία υπόθεση» όπως λένε από την ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας που έχουν χαρακτηριστεί απολύτως νόμιμες από το διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ πίσω απ’ αυτή την ιστορία «βλέπουν» τον Λευτέρη Αυγενάκη καταγγέλλοντας αυτή τη μεθόδευση με τις… ευλογίες του! Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και σχετική επίσημη ανακοίνωση του Δικεφάλου, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Οσον αφορά την υπόθεση στην ΑΕΚ τονίζεται πως δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αλλά από την άλλη πλευρά επικρατεί οργή για τη συγκεκριμένη μεθόδευση.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θοδωρής Καρβουνιάρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.