ΑΕΚ

AEK: Περιμένει στη… γωνία ο Τσιντώτας

Ο 26χρονος γκολκίπερ και το «πράσινο φως» να στείλει τον Μπάρκα για «διάλειμμα»

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τη φετινή χρονιά έχει υπερασπιτεί συντριπτικά λιγότερες φορές σε σχέση με πέρυσι την εστία της ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν αποτελεί έναν ικανό τερματοφύλακα, ικανό να προσφέρει κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης.

Ο 26χρονος πορτιέρε μάλιστα, περιμένει στη… γωνία για την πρώτη του συμμετοχή από τότε που επέστρεψε ο Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα. Κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρκετά πιθανό να συμβεί στο σαββατιάτικο (23/2) ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό διότι, πέρα από τις δυνατότητες του «Τσίντω», η απόδοση του βασικού τερματοφύλακα της ΑΕΚ, δεν είναι καθόλου σταθερή το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι τόσο η εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά η γενικότερη εικόνα του Βασίλη Μπάρκα, που βάζει σε σκέψεις τον Ισπανό τεχνικό να τον… τσιτώσει, ώστε να επανέρθει σε υψηλές πτήσεις.

Η κακή βραδιά στο Φάληρο δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, μιας και τόσο κόντρα στον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, όσο και με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Μπάρκας έκανε αβίαστα λάθη απροσεξίας, που προδίδουν την έλλειψη συγκέντρωσης που τον έχει περιβάλλει και που για να αλλάξει ενδεχομένως να χρειάζεται και ένα… διάλειμμα.

Ακολουθεί άλλωστε και η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όπου οι Περιστεριώτες δεν θα παρατήσουν εύκολα την υπόθεση- πρόκριση.

Η πιθανή αλλαγή «σκυτάλης» λοιπόν, μπορεί να γίνει κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο Τσιντώτας να «γράψει» την δεύτερη φετινή του παρουσία στη Σούπερ Λιγκ (5 στο Κύπελλο).

Ήταν κιόλας ο τερματοφύλακας, τον οποίο επέλεξε και ανέδειξε ο Ισπανός προπονητής και πέρυσι,  χρησιμοποιώντας τον στα μισά (15) από τα ματς πρωταθλήματος. Συνεπώς, ο 55χρονος θα θέλει να τεστάρει ξανά τα αντακλαστικά του 26χρονου ενεργοποιώντας τον περισσότερο απ’ό,τι μέχρι τώρα στη σεζόν.

Exit mobile version