ΑΕΚ: Προχωράει ταχύτατα η αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου

Η ΑΕΚ παράλληλα με το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια, χτίζει, αναβαθμίζει και επεκτείνει και το προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα. Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την εξέλιξη των έργων στο προπονητικό της κέντρο, με την κατασκευή του νέου γηπέδου να αποτελεί το πρώτο βήμα. Εως τώρα η μεγάλη εξέδρα του νέου γηπέδου,...

Η ΑΕΚ παράλληλα με το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια, χτίζει, αναβαθμίζει και επεκτείνει και το προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την εξέλιξη των έργων στο προπονητικό της κέντρο, με την κατασκευή του νέου γηπέδου να αποτελεί το πρώτο βήμα. Εως τώρα η μεγάλη εξέδρα του νέου γηπέδου, αλλά και η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων κάτω απ’ αυτή, όπως είναι τα αποδυτήρια, οι αίθουσες Τύπου, οι χώροι γραφείων διεξαγωγής αγώνων, η μικτή ζώνη είναι ήδη έτοιμα! Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή της πλαϊνής εξέδρας.

Η φιλοδοξία είναι να κατασκευαστούν δύο ακόμα κερκίδες πίσω από τα τέρματα και να πάρει σχήμα “Π” με τη χωρητικότητα να φτάσει προοδευτικά τις 5.000 θέσεις!

Το πλήρες σχέδιο προβλέπει την κατασκευή δύο ακόμα βοηθητικών συν των τριών γηπέδων που υπάρχουν σήμερα με το ένα να έχει πλαστικό χλοοτάπητα για τις Ακαδημίες και την κατασκευή ξενοδοχείου 80 κλινών στη δεύτερη φάση των έργων για Ακαδημίες και την πρώτη ομάδα. Επιπλέον, το εργοτάξιο στα Σπάτα επισκέφτηκε ξανά σήμερα (12/3) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δείτε τα σχετικά ποσταρίσματα της ΠΑΕ: