ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Προετοιμασία συναρμολόγησης στεγάστρου στην Αγιά Σοφιά» (pics)

Η «Αγιά Σοφιά» ενθουσιάζει τους φίλους της ΑΕΚ και άπαντες περιμένουν την μεγάλη στιγμή που θα μπουν στο νέο γήπεδο
ΑΕΚ: «Προετοιμασία συναρμολόγησης στεγάστρου στην Αγιά Σοφιά» (pics)

Η «Αγιά Σοφιά» ενθουσιάζει τους φίλους της ΑΕΚ και άπαντες περιμένουν την μεγάλη στιγμή που θα μπουν στο νέο γήπεδο.

Σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενημέρωσε τους φίλους της μέσω των social media για την πρόοδο στο κομμάτι του στεγάστρου Η Cimolai, είχε φτάσει στην Ελλάδα στις αρχές του Μαΐου για να επιθεωρήσει το εργοτάξιο και να δρομολογήσει τις εργασίες της. Σιγά-σιγά κατέφθασαν και τα πρώτα κόμματα του στεγάστρου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες για την «Αγιά Σοφιά».

Οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά»

Συγκεκριμένα, το έδαφος στο εργοτάξιο προετοιμάζεται με ειδική προεργασία καθώς οι γερανοί της ιταλικής εταιρείας που θα φτάσουν στην Ελλάδα, είναι οι μεγαλύτεροι που θα έχουμε δει ποτέ στην χώρα μας. Ως εκ τούτου, χρειάζονται τις κατάλληλες συνθήκες για να τοποθετηθούν με την ασφάλεια να αποτελεί το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της εταιρείας αλλά και του γηπέδου.

Τα πρώτα κομμάτια (οι κόκκινοι σωλήνες) θα συναρμολογηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία που δεν έχουν κλείσει ακόμα με κερκίδες. Ο χώρος αυτός έχει φτιαχτεί ώστε να στηρίζονται εκεί τα κομμάτια προς συναρμολόγηση και να λάβει χώρα η διαδικασία με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Δείτε φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: «Προετοιμασία συναρμολόγησης στεγάστρου στην Αγιά Σοφιά» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...