ΑΕΚ

AEK: Στα «πιτ» ο Γαλανόπουλος, μέσα ο Μπακάκης

Αμφίβολος για το ματς με τον Αστέρα ο 21χρονος μέσος, θεραπεία και ατομικό για Λιβάια

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έπειτα από το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης (17/1).

Η οσφυαλγία που ταλαιπώρησε τον Κώστα Γαλανόπουλο, έχει αναγκάσει τον νεαρό μέσο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Εφόσον ούτε σήμερα δεν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αυτομάτως τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του στην αποστολή και με το κυριακάτικο ματς (20/1) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Αναφορικά με τον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος είχε υποστεί μια σύσπαση στον αριστερό τετρακέφαλο, ο Κροάτης μετά τη θεραπεία, έκανε και εκείνος ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, προέκυψε και ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Γιάννης Γιαννιώτας ένιωσε μια σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (18/1).

Στα καλά νέα, η επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.

Η Ένωση προετοιμάζεται για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τους Αρκάδες, όπου στόχος φυσικά είναι η νίκη και η συνέχεια της αγωνιστικής ανασυγκρότησης του ρόστερ.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Στο μεταξύ, 43 μέρες μετά, η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για αναμέτρηση πρωταθλήματος και γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων, όπως και αυτές της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Υπογειοποίηση: Η έναρξη και το παράλληλο… τρέξιμο

Exit mobile version