ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέσσερα φιλικά θέλει ο Καρντόσο στην Πολωνία

Η ΑΕΚ προ-ετοιμάζεται για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της στις 24 Ιουνίου στα Σπάτα, ενώ λίγες ημέρες μετά θα πάει στο Κίελτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο

ΑΕΚ: Τέσσερα φιλικά στην Πολωνία
ΑΕΚ: Τέσσερα φιλικά στην Πολωνία
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ προ-ετοιμάζεται για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της στις 24 Ιουνίου στα Σπάτα, ενώ λίγες ημέρες μετά θα πάει στο Κίελτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο.

Το καλοκαίρι στο Κιέλτσε της Πολωνίας, την πόλη που εδώ και μερικά χρόνια επιλέγει η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να βάλει της βάσεις για να δημιουργήσει τη νέα ομάδα. Αυτή που θα διεκδικήσει τους στόχους της και θα είναι ανταγωνιστική. Κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι.

Στελέχη της ΑΕΚ στο Κίελτσε

Ο γυμναστής του Καρντόσο, Αντόνιο Καλάντο συναντήθηκε με τον μεταφραστή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Πάνο Αναστόπουλο στην Πολωνία. Ωστε να επιθεωρήσουν τόσο τις εγκαταστάσεις και την περιοχή που θα «χτιστεί» η Ενωση. Εδώ και μερικές ημέρες, επίσης, έχει γίνει γνωστό πως ο 47χρονος Πορτογάλος προπονητής θέλει η ομάδα του να δώσει αρκετά φιλικά. Ωστε να τεστάρει ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα. Ως εκ τούτου, όλα δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά στην Πολωνία. Με τον Καρντόσο να έχει χρόνο να χτίσει την νέα ΑΕΚ που θέλει. Εν συνεχεία αναμένεται ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα, ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα στις 8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Europa League. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 24 Αυγούστου.

Exit mobile version