ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βασικός με την Εθνική Ελπίδων, δοκιμάζεται στη Β’ Ολλανδίας

Μέσα σε όλα αυτά έγινε γνωστό από site της Ολλανδίας πως στη χώρα βρίσκεται και δοκιμάζεται ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος

Μπότος
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δύσκολες οι μέρες για την ΑΕΚ μια και η γκρίνια και η δυσαρέσκεια του κόσμου για τις εμφανίσεις της ομάδας του Καρέρα είναι μεγάλες.

Μέσα σε όλα αυτά έγινε γνωστό από site της Ολλανδίας πως στη χώρα βρίσκεται και δοκιμάζεται ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο, κεντρικός χαφ (8άρι κυρίως αλλά μπορεί να παίξει και 10) που ανήκει στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν μετράει δύο συμμετοχές με την Ένωση, μια για το πρωτάθλημα και μια για το Europa League.

Εκτός αυτών, ο 20χρονος Μπότος είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων με 7 συμμετοχές και στην αρχική 11άδα του τελευταίου αγώνα, αυτόν του Νοεμβρίου με την Σκωτία.

Αυτό, λοιπόν, που προξενεί τεράστια εντύπωση είναι πως η ΑΕΚ έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, έναν παίκτη που δείχνει να είναι σημαντικό πρότζεκτ, δίνει το… οκ να πάει να δοκιμαστεί στη Β’ Ολλανδίας στην Γκο Άχεντ Ιγκλς.

Είναι, πραγματικά, μια απόφαση που αποτελεί τεράστια έκπληξη.

Ο Μπότος φαίνεται να μη χωράει στο ρόστερ που έχει στο νου του ο Καρέρα αλλά σίγουρα οι χειρισμοί των ανθρώπων του «Δικεφάλου» θα μπορούσαν να ήταν καλύτεροι.

Βασικά θα έπρεπε, το όφειλαν στο ίδιο το κλαμπ. Οποιοσδήποτε πήρε την απόφαση για τον Μπότο.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ και κανένα μεγάλο κλαμπ δεν επιτρέπει παίκτης της να πάει να… δοκιμαστεί αν κάνει σε ομάδα της Β’ Ολλανδίας.

Λες και η Γκο Άχεντ Ιγκλς είναι η… Μίλαν.

Σύμφωνοι, η ΑΕΚ και ίσως καλά κάνει δε θέλει να δώσει τον παίκτη με μεταγραφή. Αλλά θα μπορούσε να τον δώσει απευθείας δανεικό και μάλιστα σε καλύτερη ομάδα. Όχι παίκτης της και μάλιστα με συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa league και βασικός στην Εθνική Ελπίδων να πηγαίνει να δοκιμαστεί. Και μάλιστα στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο παρελθόν στα γραφεία της ΑΕΚ είχαν φτάσει προτάσεις από την Ναϊμέγκεν, τον ΟΦΗ, την Τέλσταρ αλλά και σύλλογο της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το… κονέ έγινε με Έλληνα ατζέντη, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί δεν είναι ο Παύλος Τοπίδης με τον οποίο ο Μπότος δε συνεργάζεται πλέον.

Exit mobile version