ΑΕΚ: Βλέπει με... άλλο μάτι Χουλτ και Κλωναρίδη

Η ΑΕΚ πλέον βλέπει με άλλο μάτι την παραμονή του Νίκλας Χουλτ και του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην ομάδα - Ολα τα δεδομένα για τους δύο παίκτες

Η ΑΕΚ πλέον βλέπει με άλλο μάτι την παραμονή του Νίκλας Χουλτ και του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην ομάδα.

Το 2020 ελέω της πανδημίας του κορονοϊού και των όσων έχει επιφέρει και θα… φέρει προσεχώς σε όλους τους τομείς, είναι μια πολύ παράξενη χρονιά. Άπαντες πλέον κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά στο ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ προσπαθεί να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο safe. Βεβαίως σε αυτό βοηθά ότι έχει ένα σημαντικό κορμό ποδοσφαιριστών τον οποίο και θα κληθεί να κρατήσει για να μπει με το πλεονέκτημα της συνοχής την επόμενη σεζόν.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, αναζητούν δεδομένα ένα αριστερό εξτρέμ, τελειώνουν οι δανεισμοί των Αραούχο, Σιμάνσκι και Βράνιες, ενώ ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Τσιγκρίνσκι, Χουλτ και Κλωναρίδη. Αυτά… επείγουν, καθώς και μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους οι Ολιβέιρα και Λιβάια.

Ο Ιλια Ιβιτς έχει εξετάσει αρκετές περιπτώσεις στην αγορά και για αριστερά εξτρέμ (Τάνκοβιτς, Λίνσεμ και Ντικό κ.α.), αλλά και για αριστερά μπακ, καθώς για τον Τσιγκρίνσκι υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η συμφωνία για να παραμείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Αν δε φύγει τώρα, πότε;

Η ΑΕΚ και οι σκέψεις της

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ δείχνει να βλέπει με άλλο μάτι πια την παρουσία του 30χρονου Νίκλας Χουλτ και του 28χρονου Βίκτωρα Κλωναρίδη. Για τον πρώτο ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εκφράσει πολλές φορές την καλή του άποψη στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ για τον δεύτερο ο Μάσιμο Καρέρα έχει εκτίμηση στα στοιχεία του που είναι διαφορετικά των υπολοίπων. Την ταχύτητα, την κόντρα επίθεση και την πίεση ψηλά. Επίσης για τον Χουλτ θεωρούν ότι μπορεί να συμπληρωθεί καλύτερα με τον Καρέρα προπονητή, ως δίδυμο με τον Λόπες αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά.

Τα κασέ τους δεν είναι απαγορευτικά για την ΑΕΚ, ίσα-ίσα. Αν τελικά ο Ιβιτς δεν καταφέρει να βρει κάτι καλύτερο στην αγορά στα… μέτρα της Ενωσης, τότε θα κινηθεί για να διαπραγματευτεί την παραμονή τους με νέο συμβόλαιο. Πάντως, με τον Καρέρα πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι και οι δύο θα έχουν καλύτερη εξέλιξη και παρουσία.