ΑΕΚ: Ξέσπασε ο Χιμένεθ μετά τη νίκη επί του Αρη

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Άρη μέσα στη Θεσσαλονίκη και ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να… ξεσπάσει! Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε… σιωπή απ’ όλους μέχρι “να χάσει ξανά η ΑΕΚ” όπως χαρακτηριστικά τόνισε! Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ενώ εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας πόσο...

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Άρη μέσα στη Θεσσαλονίκη και ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να… ξεσπάσει!

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε… σιωπή απ’ όλους μέχρι “να χάσει ξανά η ΑΕΚ” όπως χαρακτηριστικά τόνισε! Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ενώ εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη επί του Άρη. Αναλυτικά ο Χιμένεθ είπε στη ΝΟVA:

«Φυσικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη η ομάδα. Τη χρειαζόταν. Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να γράφουν αυτές τις ανοησίες και τα ψέματα για την ομάδα. Όταν λέεω δεν μπορούν εννοώ ότι τα δίνουν όλα. Τώρα θα γίνει λίγο… υπερβολικός: 12 ποδοσφαιριστές που πέρασαν κορονοϊό. Εφτά τραυματίες από τον Φλεβάρη. Παρακαλώ μία εβδομάδα να σταματήσουμε να γράφουμε πράγματα και να ξαναγράφουν όταν… ξαναχάσουμε! Η ομάδα μπήκε με ένταση. Ολοι έδωσαν τα πάντα. Ο Βασιλαντωνόπουλος βγήκε αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει και ένιωσε ενοχλήσεις. Ο Αλμπάνης τραυματίστηκε, ο Καρίμ πίεζε μέχρι το τέλος. Ο Γαλανόπουλος δεν πήρε ανάσα. Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά τα παιδιά τα δίνουν όλα».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο κι αν τον αδίκησε; Αν μπορούσε να πάρει πιο νωρίς ευκαιρίες;

«Ηταν άδικο, εγώ δεν ήμουν άδικος. Δεν μπορούσα να τον υπολογίζω»!

Για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής Αλμπάνη με Τάνκοβιτς;

«Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου. Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Αλμπάνη γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα και θα μπορούσε να μας βοηθήσει με αντεπιθέσεις. Ο Τάνκοβιτς είναι άλλος παίκτης, συγκλίνει περισσότερο και είναι πιο συνδυαστικός παίκτης. Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου».