ΑΕΚ

«Αγιά Σοφιά»: Καθυστερεί ο Πατούλης, επιστολή της ΑΕΚ

Η «Αγιά Σοφιά» έχει προχωρήσει πολύ και ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η ομάδα να μπει στα μέσα της σεζόν 2020/21 - Τι προέκυψε

«Αγιά Σοφιά»: Η υπογειοποίηση ξεκινά, ενημέρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια
«Αγιά Σοφιά»: Η υπογειοποίηση ξεκινά, ενημέρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η «Αγιά Σοφιά» έχει προχωρήσει πολύ και ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η ομάδα να μπει στα μέσα της σεζόν 2020/21.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί σημαντικές καθυστερήσεις εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής. Ετσι, η Ενωση έστειλε επιστολή στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, όπως ανέφερε η «ΕφΣυν». Και σε αυτήν εκφράζει ανησυχία για τις καθυστερήσεις στα κομμάτια του project του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, που εξαρτώνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Πριν την αλλαγή στην διοίκηση της Περιφέρειας είχαν ολοκληρωθεί από την διοίκηση της Ρένας Δούρου, όλες οι τυπικές διαδικασίες. Τόσο για να προχωρήσει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και η χορήγηση σε τρεις φάσεις, του ποσού με το οποίο επιδοτεί την κατασκευή μέρους του έργου.

Τι θέλει η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Ο Γιώργος Πατούλης στις 2 Ιουλίου, πριν αναλάβει καθήκοντα, είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είχε κάνει μάλιστα δηλώσεις στήριξης του έργου. Ωστόσο στην ΑΕΚ βλέπουν πως μπήκε Οκτώβρης και δεν έχει προχωρήσει τίποτε από πλευράς Περιφέρειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατούλης: «Να μην χαθεί ούτε μέρα για την Αγιά Σοφιά»

Για αυτό η ΑΕΚ δεν κρύβει την έντονη ανησυχία για τις καθυστερήσεις των έργων που πρέπει να εκτελεστούν με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής.

Από την ΑΕΚ, ζητούν από τον Πατούλη να προχωρήσει σε προσωπικές ενέργειες για να δοθεί τέλος στις καθυστερήσεις. Και τονίζουν πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ενα έργο που έχει μέχρι σήμερα προχωρήσει με ίδια κεφάλαια και χωρίς δανεισμό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version