ΑΕΚ

Αμετακίνητη η ΑΕΚ: Δεν κάνει… βήμα πίσω για τις εκλογές της ΕΠΟ

Η ΑΕΚ μπορεί να μην συμμετέχει στην τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μένει αμέτοχη μπροστά στις εξελίξεις.

ΑΕΚ: Η UEFA δικαίωσε τη θέση της για το μέλλον της σεζόν
ΑΕΚ: Η UEFA δικαίωσε τη θέση της για το μέλλον της σεζόν
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ μπορεί να μην συμμετέχει στην τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μένει αμέτοχη μπροστά στις εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη κρατά ήπιους τόνους και μια υπεύθυνη και ξεκάθαρη στάση. Απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα «θέλω» της κυβέρνησης, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει… έτοιμη θέση. Και την είχε «επικοινωνήσει» προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την FIFA και την UEFA ο ίδιος ο Μελισσανίδης στην πρόσφατη συνάντηση των Big 4 στο «Μεγάλη Βρετάνια».

Η θεσμική θέση της ΑΕΚ αναφέρει ότι οι εκλογές της ΕΠΟ πρέπει να γίνουν όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Κάτι που αναμένεται αρχές του καλοκαιριού του 2020. Οπως διεξάγονταν πάντα και βεβαίως σύμφωνα ακριβώς με το μοντέλο που ακολουθεί η FIFA και η UEFA για την εκλογή των προέδρων στις δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες. Δίχως παρεμβάσει από τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες και την κυβέρνηση, δίχως… χάρες προς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όπως συμβαίνει τελευταία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Πλάνο πρόκρισης με βασικούς από Καρέρα

Δεν θέλει παρεμβάσεις η ΑΕΚ

Σε αυτή του την θέση ο Μελισσανίδης είναι αμετακίνητος και θεωρεί ότι οι ΕΠΣ πρέπει να συμμετέχουν κανονικά, όπως ορίζει ο κανονισμός, στις εκλογές της ΕΠΟ. Αλλωστε η ΑΕΚ έχει φροντίσει να ισχυροποιήσει αρκετά την θέση τις στις τοπικές Ενώσεις το τελευταίο διάστημα ενόψει εκλογών, όπως είχαν κάνει παλαιότερα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν τις εξελίξεις. Οι ήπιοι τόνοι θα συνεχιστούν και θα διαφοροποιηθούν μόνο αν το επιτάσσουν οι ανάγκες. Αν προκληθεί η ΑΕΚ, ή αν διαπιστωθεί παρέμβαση ξανά προς όφελος ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακού και εις βάρος των υπολοίπων αλλά και στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε θα αλλάξει άρδην το σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ομάδα να την σέβεσαι πλέον, ομάδα να την φοβάσαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολιβέιρα: Στην αποστολή για το ματς με Παναιτωλικό

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version