ΑΕΚ

Ανοιχτό του Κονέ στην ΑΕΚ

Εδώ και ημέρες διαβάσατε τόσο από το Sportime όσο και από το Sportime.gr πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για εξτρέμ και κεντρικό χαφ αλλά όχι για παίκτη στην γραμμή κρούσης. Ο Ουζουνίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με Λιβάια, Κλωναρίδη ενώ έρχεται και ο Πόνσε, που πλέον βρίσκεται στο επιθυμητό, από άποψης αγωνιστικής κατάστασης, επίπεδο. Συν του...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εδώ και ημέρες διαβάσατε τόσο από το Sportime όσο και από το Sportime.gr πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για εξτρέμ και κεντρικό χαφ αλλά όχι για παίκτη στην γραμμή κρούσης.

Ο Ουζουνίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με Λιβάια, Κλωναρίδη ενώ έρχεται και ο Πόνσε, που πλέον βρίσκεται στο επιθυμητό, από άποψης αγωνιστικής κατάστασης, επίπεδο.

Συν του ότι μπροστά μπορεί να παίξει και ο Μπογέ.

Στις δύο αυτές μεταγραφές δε θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα μία.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ. Ο 31χρονος χαφ αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε, όπως αναφέρει το tuttomercato.web και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Κονέ θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ, στην Ένωση εκτιμούν τις ικανότητες και τα όσα πρόσφερε πέρυσι και όλα είναι ανοιχτά.

Σίγουρα είναι μειονέκτημα το γεγονός πως δεν έχει κάνει προετοιμασία αλλά πρόκειται για παίκτη, που δεδομένα όταν βρεθεί σε κανονική αγωνιστική κατάσταση μπορεί να προσφέρει πολλά.

Νέα παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ

AEK: «Κανένα θέμα με Μπεργκ»

Exit mobile version