ΑΕΚ

Αραούχο: «Η Λας Πάλμας λέει όχι και… απειλεί την ΑΕΚ»

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς το επόμενο διάστημα. Η πανδημία του κορονοϊού, έχει «παγώσει» όλες τις διαπραγματεύσεις ενώ οι συμφωνίες, προ πανδημίας βρίσκονται στον… αέρα. Η Ένωση κατάφερε τον Ιανουάριο να φέρει ξανά τον Αργεντινό στην Αθήνα, με κόστος 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του,...

Αραούχο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς το επόμενο διάστημα.

Η πανδημία του κορονοϊού, έχει «παγώσει» όλες τις διαπραγματεύσεις ενώ οι συμφωνίες, προ πανδημίας βρίσκονται στον… αέρα.

Η Ένωση κατάφερε τον Ιανουάριο να φέρει ξανά τον Αργεντινό στην Αθήνα, με κόστος 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του, έχοντας και οψιόν αγοράς 2,7 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σκόκο αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του…

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει να έρθει σε νέα συμφωνία με την ισπανική ομάδα για νέο δανεισμό του Αραούχο μέχρι το 2021, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να… αρέσει στη Λας Πάλμας.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Laprovincia», η ομάδα των Καναρίων Νήσων φαίνεται αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο (νέο δανεισμό μέχρι το ’21) και θα επιδιώξει μέχρι τέλους τα όσα έχουν συμφωνηθεί τον περασμένο χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αιχμές Ζεράλδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Εφόσον, η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πληρώσει την οψιόν αγοράς θα πληρώσει το πέναλτι των 200.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία και ο Αραούχο θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας και στην προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Exit mobile version