Ο Σέρχιο Αραούχο μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει και να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ... 

Ο Σέρχιο Αραούχο υπέγραψε την παράταση του δανεισμού του στην ΑΕΚ για ακόμη ένα μήνα, για να τελειώσει την σεζόν με την Ενωση.

Ο Σέρχιο Αραούχο υπέγραψε την παράταση του δανεισμού του στην ΑΕΚ για ακόμη ένα μήνα, για να τελειώσει την σεζόν με την Ενωση.

Ο «Τσίνο» υπέγραψε υπέγραψε την παράταση του δανεισμού του από την Λας Πάλμας στην ΑΕΚ και για τον Ιούλιο. Και πλέον, στην ΑΕΚ περιμένουν το τυπικό έγγραφο της Λας Παλμας, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μάλιστα, στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει στείλει τα 200.000 ευρώ, που προβλεπόταν από την αρχική συμφωνία για τον Σέρχιο Αραούχο. Δηλαδή, το «πέναλτι» σε περίπτωσή που δεν έκανε χρήση της οψιόν που έχει συμφωνηθεί στο αρχικό deal. Ενώ η ΑΕΚ, πάντα, βρίσκεται σε επαφή και συζητήσεις με την Λας Πάλμας για την παραμονή του Αραούχο και μετά τον Ιούλιο.

Να θυμίσουμε, παράλληλα, πως και ο Nτμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει υπογράψει την παράταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και για τον Ιούλιο.

Αντιθέτως, αρνητικός είναι τελικά ο Νίκλας Χουλτ και κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή θα δούμε το τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει ήδη με άλλο κλαμπ. Τον ίδιο δρόμο έχει ακολουθήσει και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που οδεύει ολοταχώς στον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη.