ΑΕΚ

Μπάρκας: Θα αναγκάσει την ΑΕΚ να πάρει τέρμα

Οι κουβέντες για το Νο1 αν φύγει ο διεθνής άσος

Μπάρκας: Θα αναγκάσει την ΑΕΚ να πάρει τέρμα
Μπάρκας: Θα αναγκάσει την ΑΕΚ να πάρει τέρμα
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι στην ποδοσφαιρική αγορά το πιο «καυτό» όνομα της ΑΕΚ. Ο διεθνής τερματοφύλακας βλέπει το όνομά του να συζητείται αρκετά τόσο σε ομάδες του εξωτερικού όσο και σε ατζέντηδες.

Στην… ατμόσφαιρα υπάρχει η, σχεδόν, πεποίθηση πως στα γραφεία της ΑΕΚ θα έρθει πρόταση για τον Μπάρκα στα χρήματα, που έχει τοποθετηθεί (σιωπηρά πάντα) η αξία του Έλληνα πορτιέρε.

Αν αυτή η πρόταση έρθει από την Ιταλία ή από αλλού είναι κάτι που θα φανεί.

Η Ρόμα καθημερινά βρίσκεται στα ρεπορτάζ, όντως θα πάει για τερματοφύλακα μια και ο Όλσεν δεν πείθει για το μέλλον αλλά δεν πρέπει να το «δένει» κιόλας κανείς.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί πως στην ΑΕΚ για τον Μπάρκα να φτάσει πρόταση από άλλη ομάδα.

Τι θα κάνει η ΑΕΚ αν ο Μπάρκας…

Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η ΑΕΚ στην περίπτωση, που θα έρθει μια τόσο καλή πρόταση για τον Μπάρκα. Το σενάριο αυτήν την στιγμή ίσως και να είναι υποθετικό αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να μην είναι και τόσο υποθετικό.

Υπάρχει μια πρώτη σκέψη η ΑΕΚ να πάει με Τσιντώτα και Αθανασιάδη.

Ο Τσιντώτας ως βασικός και ο νυν τερματοφύλακας του Αστέρας ως ο Νο2.

Υπάρχουν… οπαδοί ώστε να κυλήσει έτσι ο σχεδιασμός για τη θέση του τερματοφύλακα.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο και αλλαγή σχεδίων.

Άλλωστε ακόμα «τρέχει» ο Απρίλιος και είναι νωρίς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ήδη άνθρωπος της ΑΕΚ έχει ζητήσει από ατζέντηδες (κυρίως στο εξωτερικό) να προτείνουν τερματοφύλακες.

Κάτι, που δείχνει πως δε θα πρέπει να αποκλειστεί, καθόλου μάλιστα, ότι η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα, αν και εφόσον πουληθεί ο Μπάρκας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας κάνει μια σεζόν, πάντως, φέτος με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Από εμφανίσεις κάτω από το μέσο όρο μέχρι την συγκλονιστική απόκρουση στον ημιτελικό με τη Λαμία, που κράτησε το 2-0.

Exit mobile version