ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ στον πίνακα τακτικής «Είμαι περήφανος για εσάς»

Ακόμη ένα δύσκολο βράδυ χθες για την ΑΕΚ, ακόμη μία ήττα σε ντέρμπι. Και η Ενωση συνεχίζει να ζει στην μετριότητα της... 

Ακόμη ένα δύσκολο βράδυ χθες για την ΑΕΚ, ακόμη μία ήττα σε ντέρμπι. Και η Ενωση συνεχίζει να ζει στην μετριότητα της... 
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ακόμη ένα δύσκολο βράδυ χθες για την ΑΕΚ, ακόμη μία ήττα σε ντέρμπι. Και η Ενωση συνεχίζει να ζει στην μετριότητα της…

Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έγραψε πάνω στον πίνακα τακτικής «Είμαι περήφανος για εσάς! Αυτός είναι ο δρόμος!».

Ο 57χρονος Ισπανός προπονητής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική παρουσία της ΑΕΚ, αλλά και το πως έβγαζε την μπάλα από την άμυνα προς την επίθεση. Ομως μέχρι εκεί έκανε καλή δουλειά, διότι στη δημιουργία και στην τελική προσπάθεια τα… χαλούσε. Και έτσι δεν δημιούργησε κινδύνους όσο θα μπορούσε στην εστία του Πασχαλάκη.

Ωστόσο, ο Χιμένεθ θεωρεί ότι η ΑΕΚ με αυτή την τακτική και συνταγή μπορεί να πάει καλύτερα από εδώ και πέρα. Ομως πρέπει να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα διότι η Ενωση αν συνεχίσει έτσι θα χάσει οριστικά το… τρένο της Ευρώπης. Και αυτό θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο κλαμπ.

Exit mobile version